Fler produktbilder

Attefallshus HomeOffice Tim 25

ArtikelNR.:P-Homeoffice-tim25

Modernt attefallshus, perfekt för använding som hemmakontor.

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
129 000 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 13 497 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 3 till 4 veckor
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

Här är en lite udda fågel i vår samling av Attefallshus. Tim är en tvårummare i funkisstil med lågt tak och utan det takloft som karaktäriserar de flesta av våra Attefallshus.

Ett Attefallshus är som bekant en komplementsbyggnad på max 25 kvadratmeter och 4 meter från mark till taknock, som inte kräver något bygglov på en tomt där det redan finns ett bostadshus. Detta om bara man tar hänsyn till gällande regler och inte ställer huset för nära tomtgränsen eller andra byggnader.

Namnet HomeOffice antyder att vi främst ser den här modellen som ett lämpligt hemmakontor eller för mindre företag. Givetvis är det dock inget som hindrar att man istället använder huset som fritidshus, övernattningsbostad, bibliotek, hobbyrum eller något helt annat. Det infällda glaspartiet med den långsmala verandan utanför ger huset två extra innerväggar. Att alla husets fönster dessutom är förlagda till en hörna ger huset ett nästan oändligt antal möbleringsmöjligheter.

Tim levereras som byggsats i färdiga byggelement som ni själva sätter ihop på plats. Först behöver man bara ha gjort en enkel grund genom att jämna till och grusa marken samt gjuta eller gräva ner plintar. I paketet ingår allt virke, fönster, dörrar, beslag, skruv och spik. Med hjälp av den monteringsanvisning som ingår bygger ni snabbt ihop ert hus. När själva huset är klart väljer ni själva vilken fasadfärg och takbeläggning som passar bäst på er tomt. Ni gör jobbet, men våra byggexperter finns hela tiden med som bollplank, bara ett mail eller telefonsamtal bort. Det här gör att priset hålls samtidigt som ni får precis det hus ni vill ha, skräddarsytt efter era behov.

Manualer och ritningar - Ladda hem och skriv ut

Specifikationer

Mått & specifikationer
- Längd: 7150 mm
- Bredd: 3550 mm
- Totalyta inkl. altan: 24,2 kvm
- Virkes-/väggtjocklek: 19 mm
- Fönster: 2st 500 x 1670 mm , 1st 340 x 1670 mm
- Dörr: 960 x 1930 mm
- Vikt: 1856 kg
Paket
- Mått: 4800 x 1200 x 1800 mm
- Vikt: 1856 kg