Attefallshus med loft

Ett Attefallshus är en stuga på upp till 25 kvadratmeter och max fyra meters höjd från marken upp till nock. Attefallshuset kräver inget bygglov, vilket gör byggprocessen okomplicerad. Våra Attefallshus med loft är mycket utrymmeseffektiva.

Ett sovloft med lite lägre takhöjd på övervåningen gör att nedervåningen kan användas till dagens aktiviteter med kök, allrum, toalett, tvättstuga eller vad man önskar. Ett Attefallshus med loft kan man ha som gäststuga, hobbyrum, hemmakontor eller en kombination av flera användningsområden. Lite extra bostadsyta har väl alla behov av, oavsett om vi drömmer om ett arbetsrum, bibliotek, hemmagym eller en löpande extrainkomst från en hyresgäst.

Vanligast är nog ändå att man låter Attefallshuset vara ett permanent bostadshus, antingen för uthyrning eller för att låta sina barn bo i, i övergången mellan tonårsrummet och ett helt eget boende. Kanske får huset olika användningsområden under olika perioder. Först som gästhus för ditresta släktingar, sedan som krypin till tonåringen och när stugan återigen blir tom hyr man ut den.

Attefallshus med loft - Monteringsfärdiga byggsatser

Våra billiga Attefallshus med loft tillverkas och säljs som byggsatser. På så vis kan vi håller nere priset samtidigt som du som kund har möjlighet att köpa tillval som altaner och isoleringspaket, så att huset skräddarsys för just dina önskemål.

Vi är sedan med dig under hela byggprocessen. Våra experter svarar på de frågor som dyker upp längs vägen tills ni har ett färdigt Attefallshus med loft på tomten. Fast den allra vanligaste frågan är nog: Varför gjorde vi inte detta tidigare?

Läs mer