Polhus presenterar

Nyhet på Polhus

Oscar - helt komplett bastustuga redo att användas inom loppet av några timmar.

Efter många timmar vid ritbordet – där inga kompromisser gjorts varken gällande materialval eller design – vill vi ge er en första titt på vårt allra senaste projekt. Det har varit många vändor, där vi ritat om, valt bort och lagt till element för att kunna erbjuda en produkt där vår omsorg känns i varje liten detalj. Vi har helt enkelt vänt på alla stenar. Det gör att vi med stor stolthet, äntligen kan presentera en första smygtitt på nyckelfärdiga bastustuga Oscar.

Gedigen kvalité.

Färdigbyggd bastustuga

Levereras helt komplett.

Bastu Oscar

Bastustugan Oscar levereras till ett riktigt bra pris, endast 109 990:-

Fyll i ditt namn och E-post! ---->Klicka här för att komma till Bastu Oscar


Nyckelfärdig bastustuga – Där allt ingår.

Oscar en färdigbyggd bastustuga

Bastubadandet är djupt rotat i nordisk tradition. Vi har formgivit en komplett bastustuga som tar tillvara på och samtidigt förgyller en klassisk skandinavisk ritual. Efter arbetet eller skogspromenaden kan du öppna bastudörren och stänga kylan ute. Kryp upp på de sammetslena lavarna i asp – låt ångan och den kompakta värmen omsluta dig. Njut av utsikten genom de tre vidsträckta fönstren där gränsen mellan ute och inne suddats ut. Du kommer snart känna hur detta medvetna designval förstärker känslan av bastuns kompakta och svettiga hetta. När värmen blir för hög springer du ut i det fria och svalkar dig. Kanske i en spegelblank sjö vid skogsbrynet, i en snödriva eller från bryggan, du bestämmer. Oavsett bastustugan placering, kommer den skapa många nya minnen och avslappnade stunder tillsammans med familjen eller vännerna.

Essentiellt för bastukulturen är kall dryck och mat. Varför inte göra bastustunden extra speciell med finsk bastukorv som du tillagat i folie på glödheta stenar. Bara att skiva upp och dela ut – i all sin enkelhet kommer det att smaka ljuvligt. Drycken förvarar du i en ishink utanför. Enkelt för den törstige att hämta och på samma gång passa på att svalka sig i den svala utomhusluften. Det är något speciellt att umgås i bastuns hetta, som att samtalen blir mer naturliga och lågmälda. Njut tillsammans med dina närmaste och låt tid och rum försvinna.

En komplett bastustuga som inte kräver montering

Förutom att skapa vår version av en traditionell bastu, ville vi göra den helt komplett – redo att användas inom loppet av några timmar. Allt som var möjligt skulle vara färdigmonterat och klart vid leverans. Stugan skulle vara sparsmakad och samtidigt andas exklusivitet – både gällande interiör och exteriör. Något vi verkligen tagit fasta på vid utformningen. Alla detaljer skulle upplevas genomtänkta, som exempelvis den vackra ljussättningen längs ryggstödet, lavens täta sammansättningar och de högkvalitativa aggregatet från Harvia. Till stugan väljer du antingen att ha vedeldat aggregat eller elektriskt aggregat. Oavsett vilket du väljer ingår allt du kan tänkas behöva.

Oscar är en formstabil bastustuga som levereras färdig, där det enda som behöver göras är att sätta ihop skorstenen. Ett perfekt val för dig som drömmer om en egen bastustuga på tomten!