/ Bastupaket Ved - Polhus by Vilpra
Bastupaket Ved - Polhus by Vilpra Fler produktbilder

Bastupaket Ved - Polhus by Vilpra

ArtikelNR.: Saunapackage-wood-Vilpra14

Lättmonterat vedeldat aggregat komplett med skorsten, skyddsplåtar och sten. Paketet innehåller allt ni behöver för er vedeldade bastu och är speciellt framtaget för att passa i våra bastustugor.

18 549 kr
Inklusive moms
Fri frakt över 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervara ( 5+ st) Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar

Mer information

Det är något visst med att basta i en vedeldad bastu. Doften av brinnande björkved, lågornas varma sken och ljudet av en sprakande eld. Att tända brasan blir en del av upplevelsen, en rofylld start på en avkopplande stund. 

Det här paketet är framtaget i samarbete med Vilpra och anpassat efter våra bastustugor. Aggregatet är skandinaviskt avskalat i sin design och betydligt mer lättmonterat än andra aggregat. De svala rostfria detaljerna blir en vacker kontrast till trädetaljerna i bastun och ramar in brasan. Den praktiska golvskyddsplåten placeras under aggregatet och skyddar golvet i bastun. Skyddsväggarna begränsar värmestrålningen och gör att aggregatet kan placeras nära väggarna. Gnistskyddet skonar golvet när ni öppnar luckan för att fylla på med ved. Vi skickar också med klassiska bastustenar av olivindiabas, som håller värmen länge och ger en skön ånga i bastun.

I våra färdiga bastupaket ingår allt ni behöver och ni slipper plocka ihop delarna själv.Manualer och ritningar - Ladda hem och skriv ut

Specifikationer

Ingår i paketet

- Vedeldat bastuaggregat: Fornax VPR-14

- Golvskyddsplåt: 1 st i svartlackerat rostfritt stål (485 x 515 mm)

- Skyddsväggar: 3 st i rostfritt stål (487 x 850 x 855 mm)

- Gnistskydd: 1 st i rostfritt stål (350 x 485 mm)

- Skorstenspaket: Skorsten i 3 delar (2 x 1 meter + 1 x 0.5 m) med dubbel vägg, toppskydd, bottenskydd, dekorativ ring, isolering, taksats, regnkåpa samt skruvar för montering

- Bastusten: Traditionella olivindiabas-bastustenar (10-15 cm), 40 kg

Liknande produkter

Även köpta produkter