Dubbelgarage

Ett garage är ett bra skydd för bilen. Aldrig mer behöver snön sopas bort från biltaket och isen skrapas bort från rutorna. Garaget skyddar dessutom även bilen från starkt solljus och blöta löv som gör att bilen åldras i förtid. Ett dubbelgarage från Polhus är med andra ord rena investeringen.

Vi har flera olika garage, med fönster och ingång på långsidan, med utrymme för en eller två bilar, eller med en extra förrådsyta med plats för vinterdäck, takbox, cyklar och annat man är rädd om. Vi har dubbelgarage med traditionella, dubbla trädörrar eller en modern och smidig vipport. Eller ingen garageport alls, det bestämmer ni själva.

Dubbelgarage - Monteringsfärdiga byggsatser

Våra dubbelgarage är gedigna trähus med olika väggtjocklek och möjlighet att isoleras inifrån för den som vill värma upp utrymmet för att kunna meka med bilen året runt. Garagen säljs i byggsatser, vilket håller nere kostnaden. Alla som har råd med två bilar ska ha råd att köpa dubbelgarage från oss.

Att sätta ihop byggsatsen till ett färdigt garage är inte heller någon större utmaning för den som är hyfsat händig. Det kräver inga särskilda verktyg och görs på bara några dagar. Byggsatsen innehåller allt material i form av virke, dörrar, fönster, spik, skruv och beslag, ritningar och monteringsanvisningar. Allt som behövs för att slutföra arbetet. Är det något som känns jobbigt längs vägen finns våra experter alltid redo att hjälpa er igenom byggprocessen. Nöjda kunder genom åren kan vittna om sina lyckade byggprojekt och vi är fast beslutna att ni ska bli lika nöjda.

Läs mer