Färdig grund med markskruv 20 kvm

ArtikelNR.:ground-screw-20
Färdig grund med markskruv, 20 kvm

Färdig grund med markskruv, 20 kvm

22 990 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 2 454 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

  • Enkelt och bekvämt – Sluta Gräv sätter markskruven på bara en dag och ni slipper grävarbetet
  • Miljövänligt alternativ – markskruv släpper ut 60% mindre koldioxid än en betongplint
  • Minimal påverkan på omgivningen – inga stora grävmaskiner som förstör trädgården
  • Tryggt val – Kvalitativa markfundament med 25 års garanti som monteras av professionella montörer
  • Årstiden spelar ingen roll – markskruven kan monteras året om
  • Smart och smidigt – markfundamenten kan monteras både i svåråtkomlig terräng och på hårdjord yta, t.ex på uppfarten där ni vill ha ert nya garage

Har du hittat ditt drömprojekt hos oss på Polhus? Grattis! Då har du valt en praktisk paketlösning av bästa kvalitet och det är hög tid att planera vilken grund din träbyggnad ska vila på under många år framöver. Oavsett om du vill bygga en friggebod, ett förråd eller en bastu kräver varje bygge en stabil grund. Att gräva ner betongplintar kan dock vara både tungt och slitsamt. Med markskruv från Sluta Gräv slipper ni det tunga grävarbetet!

Sluta Gräv kommer ut och sätter markskruvarna åt er och ni spar både kraft och tid, samtidigt som ni gör ett miljövänligt val. Betongtillverkningen står idag för en stor andel av byggindustrins klimatpåverkan och en markskruv släpper ut 60% mindre koldioxid än en betongplint.

Markskruvsfundamenten kan monteras året om, även på svåråtkomliga platser och i svårgrävd mark. Dessutom är Sluta Grävs utrustning smidig och gör minimal påverkan på omgivningen och på din tomt. Ni behöver alltså inte oroa er för att hela trädgården blir förstörd!

Markskruven monteras med specialmaskiner av professionella montörer. De kvalitativa markfundamenten är byggfärdiga så snart den sista skruven är satt. Väl på plats kan du snabbt påbörja bygget.

Några saker att tänka på vid användning av markskruv:

  • Platsen skall vara uppröjd och tillgänglig
  • Utsättning av husets placering skall vara klar
  • Markledningar för vatten, avlopp, gas, fjärrvärme, fiber, media samt el skall vara utsatta och markerade. Läs mer på www.ledningskollen.se
  • Markskruv är inte, precis som betongplint, lämplig om huset ska stå på enbart berg. Om huset ska stå delvis på öppet berg kan Sluta Gräv vanligen lösa det med en fastborrad stolpsko, det krävs först en inspektion av platsen.

Observera att plintplanen i våra manualer inte alltid följs! 

Plintplanerna i våra manualer är förslag på hur man kan placera plintarna vid vanlig plintgrund. Markskruv är en annan typ av markfundament. Sluta Gräv är experter på markskruv och deras professionella montörer bedömer hur många markskruv och eventuella bärlinor som behövs för er grund. Sluta Gräv lämnar 25 års garanti på markskruvarna.

Har ni frågor angående grundläggning med markskruv är ni välkomna att ta kontakt med oss, så berättar vi mer.