Fler produktbilder

Förråd Erik 9,6 kvm

Fler produktbilder
ArtikelNR.: F2440/34X-Erik
9,9 kvm (virkestjocklek 34 mm) inkl. golv

Stomme: Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 34 X 130 mm. Dörr: dubbeldörr 1335 x 1820mm, inkl. gångjärn och låsbar hasp. med golv. Tak: 19 mm hyvlad råspont på takåsar 45 x 140 mm. Skruv & spik.L 4260 x B 2660 x H 2390 mm

Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
19 990 kr
Inklusive moms
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

När utrymmet tryter kan ett fristående förråd i trädgården vara lösningen. I friggebodsstorlek kräver den inget bygglov. Denna knuttimrade stuga med en rejäl dubbeldörr och ett öppningsbart fönster med spröjs pryder sin plats på tomten och går att använda till lite av varje, som ett renodlat förråd eller kanske med en liten verkstadsdel i ena änden. Eller som hobbyrum, systuga eller målarateljé.

Huset säljs i form av en omålad byggsats som ni själva får sätta på plats – ett enkelt jobb som inte kräver tidigare byggerfarenhet. I paketet finns allt virke, dörrar med gångjärn och hasp, fönster, skruv, spik, monteringsanvisning och ritningar.

Däremot ingår inte takbeläggning. Ni väljer om ni vill sätta takplåt, papp, shingel, tegelpannor eller något annat. Det vanliga är väl att man sneglar på bostadshuset och använder samma tak och färg på komplementsbyggnaden, men det gör ni som ni vill.

Tips och Råd:
Tips och RådHär får du några användbara tips för montering och skötsel av din stuga från Polhus. Läs gärna igenom hela texten, det kan finnas något litet guldkorn som underlättar arbetet och som man kanske inte tänker på i första hand. Du kan också ladda ner handboken "Hur gör jag?" som vi har gjort för att arbetet skall bli lättare för dig. Hur gör jag?

Grunden:

Innan du bygger ihop din byggsats bör du göra en enkel grundläggning för förrådet. Gräv bort matjorden och grusa en yta lite större än förrådets golvmått. Är marken någorlunda stabil och väldränerad räcker det med lättklinkerblock som plintar i hörnen. Lägg syllpapp mellan lättklinkerblock och trävirke.
Bygg sedan upp förrådet enligt medföljande ritning.

Takbeläggning:
Takbeläggning ingår inte. Taket av råspont måste kläs med takpapp, shingel eller plåt. Takbeläggningen ska på så fort som möjligt. Det är klokt att ha presenning beredd om regnet överraskar under bygget.

Här skyddas skotern, motorcykeln, gräsklipparen, vattenskotern, trädgårdsredskap eller cyklar från både väder och vind. Tack vare dubbla dörrar blir det lättare att köra in och ut.

Alla våra produkter är lättmonterade och omålade, du väljer utseende som passar dig, din tomt och ditt hus. Materialet till våra Polhus produkter är valda med omsorg och känsla för kvalitet. Hela Polhus sortimentet levereras omålat i byggsats med det du behöver för att sätta ihop din egen stuga. Från golvbjälkslag till råspont på taket, inklusive dörrar. Alla Polhus produkter är lättmonterade för den händige, enklare än du tror.

Du fixar det!

Manualer och ritningar - Ladda hem och skriv ut

Specifikationer

Specifikation, ingår i leveransen
- Stomme: Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 34 X 135 mm.
- Dörr: dubbeldörr 1420 x 1930 mm, inkl. gångjärn och låsbar hasp.
- Fönster: 1000 mm x 640 mm, öppningsbart.
- Tak: 19 mm hyvlad råspont på takåsar 45 x 140 mm.
- Golv: 19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm.
- Skruv & spik: Medföljer.
- Ytbeläggning: Ingår ej (Takbeläggning som underlagspapp, takpapp, shingel eller takplåt).
Förpackning
- Mått: L 5700 mm x B 1200 mm x H 600 mm.
- Vikt: 1100 kg.

Vi är med dig hela vägen!

Klicka på någon av ikonerna för att läsa mer om hur vi hjälper till.

Steg 1
Planera
Steg 2
Beställ
Steg 3
Ditt hus byggs
Steg 4
Snabb leverans
Steg 5
Montering

Liknande produkter

Även köpta produkter