Polhus presenterar

Nyheter 2021

Nu presenterar vi våra nya modeller för 2021. Till våren lanserar vi 13 nya stugor – allt från attefallshus till lekstugor! Då det blivit vanligare att arbeta hemifrån har vi också tagit fram konceptet Work@Home. Vi är stolta att visa upp våra nya stilrena hemmakontor som levereras helt nyckelfärdiga! Läs mer om respektive produkt som lanseras 2021 nedan.

Fritidshus Madeleine

Madeleine är ett imponerande fritidshus i gediget knuttimrat virke och modern design. Huset är på totalt ca 85 kvm, uppdelat på två plan. Den intressanta takvinkeln ger huset det lilla extra. På den stora altanen kan man njuta av långa sommarkvällar.

Växthus

Drömmer du också om ett växthus som förlänger odlingssäsongen? Snart lanserar vi tre moderna växthus i olika storlekar, som passar i de flesta trädgårdar. Ett underbart tillskott för trädgårdsmänniskan!

Bastu Henri

Henri är en modern knuttimrad bastustuga med relaxrum på totalt ca 13 kvm. Vid entrén finns en bänk där man kan slå sig ner och svalka sig efter badet. Placera bastun på en vacker plats och njut av utsikten genom de stora glaspartierna.

Bastu Jari

Bastu Jari är ett syskon till Henri i samma storlek. Även Jari har en rejäl bastudel med plats för 7-8 personer och ett trevligt relaxrum på ca 4 kvm. Det dekorativa runda kajutafönstret för tankarna till havet!

Lekstugor

Snart lanserar vi två nya fantasieggande lekstugor! De söta fönsterdetaljerna och spåren av snickarglädje gör både stora och små inspirerade. Att bygga ihop stugorna är enkelt och blir ett trevligt familjeprojekt!

Lekstugan Nils

Med Nils får ni inte bara en underbar lekstuga, utan dessutom en liten lekplats! På sidan av huset finns en rutschkana där barnen kan leka i timtal. De söta detaljerna gör att stugan ser ut som ett riktigt hus – fast i miniformat!

Lekstugan Ebba

Ebba är en fantasieggande lekstuga med söta fönsterdetaljer och intressanta vinklar. Den lilla takkupan med runt fönster ger lekstugan det lilla extra. Välj en kulör ihop med barnen så förvandlas den till deras drömlekstuga!