Montering Bastu S2020 byggsats Ved.

ArtikelNR.:Montering-S2020-byggsats-ved

Montering av S2020 iso.

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
35 000 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 3 705 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Boka tid med en bastuexpert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

Att bygga och montera utifrån monteringsanvisningar är för många okända marker. För att du som nybliven bastuägare ska kunna känna dig så nöjd så möjligt med ditt köp och så snabbt som möjligt få igång bastudrömmen på riktigt, erbjuder vi monteringshjälp. Genom att utnyttja monteringshjälpen kommer du få en garanterat stabil och korrekt monterad bastu oavsett om du har tidigare erfarenhet eller ej. Det ger även möjligheten att för dig med ett snävt tidsschema få din bastu monterad så fort som möjligt. Vad det innebär är att två hantverkare, båda svensktalande för att underlätta kommunikationen, kommer hem till dig och monterar bastun utifrån medföljande anvisning.

Monteringen gäller för våra S2020-bastumodeller med vedaggregat och innefattar monteringen av produkternas byggsats inklusive montering av fönster och dörrar samt isolering kring fönster och dörrar på redan gjord grund. Montering av takpapp kommer också att utföras, men kostnad för takpapp tillkommer. Även andra modeller kan vara aktuella för monteringshjälp. 

Detta faktureras direkt från vår leverantör på monteringen. (Resekostnader och boendekostnader kan tillkomma om platsen är mer än en timmes resa från Stockholm.)

Specifikationer

Eventuell reseersättning samt boendekostnad kan tillkomma om monteringsplatsen ligger mer än en timmes resa från Stockholm.

Liknande produkter

Även köpta produkter