Montering Bastu S4020 byggsats Ved.

ArtikelNR.:Montering Bastu S4020 byggsats ved.

Montering av P4020

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
43 750 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 4 617 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Boka tid med en bastuexpert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

När det kommer till montering av bastu är det viktigt att detta görs på rätt sätt. Finns det av någon anledning osäkerhet kring huruvida detta kommer kunna göras på ett korrekt rätt, kan vi hjälpa dig. Istället för att göra monteringen själv kan man med hjälp av vår monteringshjälp få hem två hantverkare som utför monteringen av bastun. För att underlätta utförandet och göra processen så effektiv som möjligt är samtliga hantverkare svensktalande för en smidig kommunikation, och erfarna för att kunna sköta utförande så snabbt och bra som möjligt. Genom att istället för att chansa sig fram genom monteringsanvisningen låta två hantverkare göra jobbet kommer resultatet bli en helt korrekt byggd bastu.

De modeller som främst är aktuella för monteringen är våra S2020-bastumodeller med vedaggregrat. Produkternas byggsats inklusive montering av fönster och dörrar samt isolering kring fönster och dörrar på en redan gjort grund kommer utföras av hantverkarna. Montering av takpapp kommer också utföras, men kostnaden för takpappen tillkommer. 

Detta faktureras direkt från vår leverantör på monteringen. (Resekostnader och boendekostnader kan tillkomma om platsen är mer än en timmes resa från Stockholm.)

Specifikationer

Eventuella rese- och boendekostnader kan komma att tillkomma om platsen där bastumonteringen skall ske ligger mer än en timmes resa från Stockholm.

Liknande produkter

Även köpta produkter