Montering P5843 Isolering Fönster-dörr

ArtikelNR.:Montering P5843-solering-Fonster-dorr

Monteringshjälp för isolering kring fönster och dörrar till attefallshus av P5843-modell.

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
2 500 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 320 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

Att isolera kring fönster och dörrar i sitt attefallshus kan vara en bra idé, och om man gör det ska man se till att det blir korrekt utfört. Att isolera behöver inte vara svårt, men för att vara på den säkra sidan och se till att det blir korrekt utfört, undviker många att göra det själv. För att se till att isoleringen kring fönstren och dörrarna just blir så smidig, snabb och korrekt som möjligt erbjuder vi monteringshjälp. Genom att ta del av monteringshjälpen tackar du ja till att två erfarna och kunniga hantverkare utför monteringen åt dig, och för en enkel kommunikation är båda svensktalande.

Monteringshjälpen är avsedd för våra attefallshus av P5843-modell och innefattar 6 arbetstimmar. Fakturering sker direkt från vår leverantör vid monteringen. Är monteringsplatsen belägen mer än en timmes resa från Stockholm, kan eventuell rese- och boendekostnad tillkomma. 

Specifikationer

Övrigt
- Rese- och boendeersättning: Eventuella kostnader för resa och boende kan tillkomma om monteringsplatsen är belägen mer än en timmes resa från Stockholm

Liknande produkter

Även köpta produkter