/ P5843 Takplåtspaket - Rött
P5843 Takplåtspaket - Rött Fler produktbilder

P5843 Takplåtspaket - Rött

ArtikelNR.: 00740185-00
Komplett takplåtspaket

Komplett takplåtspaket till ditt attefallshus av P5843-modell. Tillverkningsvara (ej returrätt)

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet och går ej att beställa längre.

Mer information

Förgyll ditt attefallshus med en vacker takplåt. Att ett hustak har en stor inverkan på hur intrycket av huset blir, kan vi nog alla hålla med om. Med en stilig takplåt kommer intrycket att bli lyxigt och elegant. Dessutom finns det inte många saker som kan mäta sig med att höra regnet smattra mot plåttaket.

Fördelarna med att ha ett tak med takplåt är många. Inte minst är det ett mycket tåligt material som klarar de tuffa väderförhållanden ett tak möter. Bortsett från att det är vädertåligt, är det så även mycket lätt att hålla rent. När det blåser, blåser löven av, och mossan får inget fäste.

Takplåtspaketet levereras med samtliga nödvändiga material inkluderade och är anpassat efter våra attefallshus av P5843-modell. Välj mellan ett rött eller svart plåttak beroende på vad som passar just ditt attefallshus bäst. Eftersom takplåtarna är breda går monteringen både snabbt och smidigt. Innan ni vet ordet av har ni ett tåligt tak som är enkelt att hålla rent! Tänk på att underlagspapp och takspik inte ingår i paketet, så glöm inte att komplettera med det innan ni sätter igång.

Om det dyker upp några frågor i samband med monteringen är ni alltid välkomna att kontakta oss, så hjälper våra experter er. 

Manualer och ritningar - Ladda hem och skriv ut

Specifikationer

Paketet innehåller

- 192 LPM Bärläkt / spikläkt: Ohyvlad, 25 x 48 x 4800 mm, Gran

- 14st Takplåtar, Plannja Royal, stål: 2900 mm

- 4st Nockpannor: 1800 mm

- 6st Gavelbeslag: 20 x 100 x 2000 mm

- 1pkt Farmaskruvar: 250 st, 35 mm

- 14st Tätband, Royal stor: 1000 mm

Liknande produkter

Även köpta produkter