TRANSPORT OCH LEVERANS

Paket Sandhamn

Inplastad på pallar levereras din beställning till dig

Leverans
Villkor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leveransen tillkommer. Normalt kan leverans ske omgående från vårat lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

När du beställer leverans med kranbil/lastbil är det ditt ansvar som kund att anslutningsvägen till din leveransadress medger framförande av tung trafik. Genom bekräftelse av beställning garanterar du som kund att erforderligt tillstånd från vägförening har inhämtats och att vägen i fråga om bärighet tillåter den transport som leveransen innebär.
Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, vi erbjuder inte inbärning.

 

Polhus samarbetar med kända speditionsföretag som garanterar snabba leveranser till de flesta orter.

Kunden ordnar avlastning med hjälp av en frontlastare,gaffeltruck eller traktor med gafflar, från lastbilen.Det bästa och det billigaste alternativet för kunden är att själva leja avlastning med gafflar för att lossa godset.

Kranbil kan bokas: Finns inte möjligheten till avlastning kan Polhus ordna kranbil separat till vissa orter. Kranbilskostnad ingår inte i den ordinarie fraktkostnaden utan debiteras separat. Fråga oss om kostnad med kranbil.

Hämta själv: Hämta själv från vårat lager i Gävle, alternativt finns möjligheten att vi levererar till närmaste godsterminal där kunden själv hämtar godset. Separat fraktkostnad tillkommer för utkörning till terminal.

Smart package: En del av våra produkter är s.k. smart package och kan levereras med lastbil med baklift, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna).
Alla produkter som är 'smart package' har denna symbol på produktsidan.

 

GarantiPolhus AB står för alla eventuella fel eller skador som upptäcks i samband med att stugan packas upp. Skadade delar ersätts mot nya utan kostnad.