Fler produktbilder

Staket Adele – Vitt, 1800x1800

ArtikelNR.:100584
1800 x 1800

Våra premiumstaket av hög kvalitet. Skapa ett underbart uterum med ett fint och elegant vindskydd i vitt. Staketet Adele finns i olika modeller så att du kan skapa ett unikt uterum helt efter dina behov.

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
Klicka på "i" informationsikonen för att läsa mer om tillbehören.
2 606 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 331 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Lagervara
Leveranstid: 4 till 8 arbetsdagar
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Detaljerna gör skillnaden

Få ut det mesta av din stuga med våra tillbehör
Visa alla tillbehör

Mer information

Adele är ett elegant vindskydd med stående vitmålad panel som ger trädgården en vacker och insynsskyddad inramning. Perfekt när du vill dricka en kopp kaffe i vårsolen eller bättra på solbrännan i skydd från kalla vindar. Låt tomatplantorna solbada i skydd av det höga trästaketet eller skapa en riktigt prunkande uteplats genom att låta en clematis eller kaprifol täcka panelstaketet. För ett effektivt insynsskydd använder du de höga modellerna, där du vill ha mer öppen känsla använder du det lägre staketet. 

Panelstaketen är enkla att sätta upp, med ett resultat som blir både professionellt och elegant. Till staketen köper man staketstolpar och stolpskor. Det går även att komplettera med en rad olika produkter för att bygga en unik och fantasifull utemiljö. Kanske drömmer du om ett trädgårdsskjul eller ett växthus? Båda går att integrera i panelstaketet för ett enhetligt och trivsamt utseende.  Med det vackra trästaketet Adele skapar du enkelt ett avskiljt och levande rum i trädgården! 

OBS! För trädgårdsprodukterna gäller fri frakt över beloppet 2000 kr, vid belopp under tillkommer frakttillägg. Klicka i de modeller du vill ha, antalet justerar du sedan enkelt i kassan. 

Specifikationer

Mått
- Bredd x höjd: 1800x1800 mm
- Träram: 44x90 mm
- Brädor: 16x111 mm