Fler produktbilder

Staket Doris – Vitt, 1800x900

ArtikelNR.:100674
1800x900

Fint panelstaket i vitt – perfekt för att enkelt skapa ett avskilt uterum!

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
1 782 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 245 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

Doris är ett fint panelstaket som gör det enkelt att skapa en avskild och insynsskyddad plats på tomten. Perfekt när man vill sola eller dricka kaffe i vårsolen och behöver en vindskyddad plats. Låt klätterväxter ta fäste och skapa en härlig grön vägg av växtlighet.

Modulerna är enkla att sätta upp och kombinera med en rad olika storlekar och former. Du kan även köpa till odlingslådor och växthus som gör att du kan skapa en härlig oas att dra dig tillbaka till. Staketen är färdigmålade i vitt och tillverkade i gran. Med Doris panelstaket får du enkelt ett både professionellt resultat och en fin inramning till tomten. Glöm inte att köpa till staketstolpar och stolpskor.

Doris-staketen är smidiga att montera, eleganta och ger kvickt trädgården ett riktigt lyft, perfekt för att med enkla medel skapa ett unikt uterum – du verkligen kommer att trivas i!

Antalet moduler väljer du när du klickat dig vidare till kassan. För trädgårdsprodukterna gäller fri frakt över beloppet 2000 kr, vid belopp under tillkommer frakttillägg.  


Specifikationer

Mått
- Bredd x höjd: 1800x900 mm
- Träram: 44x90 mm
- Brädor: 16x57 mm

Liknande produkter