/ Övrigt / Takbeklädnad / Takplåt till Orust - Svart
Takplåt till Orust - Svart Fler produktbilder

Takplåt till Orust - Svart

ArtikelNR.: 00740433-00-Black

Elegant, slittåligt och lättmonterad takplåt.

14 590 kr
Inklusive moms
Fri frakt över 1990 kr!
Lagerstatus: Beställningsvara Leveranstid: 1 till 2 veckor

Mer information

Är man ute efter en tidlös, elegant och vacker takbeklädnad är det vår takplåt vad man är ute efter. Med sitt stilrena yttre är den det perfekta valet för ditt förråd. Bortsett från att vara estetiskt tilltalande finns det även många fördelar med att använda sig utav takplåt. Först och främst är det en mycket lättskött takbeklädnad. När det blåser blåses löven av, när det regnar rinner smutsen av och den så alltid envisa mossan får inget fäste. För det andra är det ett slittåligt material att använda sig av som utan problem klarar att stå emot de utmaningar ett tak utsätts för.

Takplåten levereras i ett komplett paket i vilket samtligt nödvändigt material är inkluderat. Monteringen av plåten är lättare än vad många tror, och kan utan problem utföras av både den erfarna byggaren och nybörjaren. Eftersom takplåtarna är breda går monteringen både snabbt och smidigt. Innan ni vet ordet av har ni ett tåligt tak som är enkelt att hålla rent! Tänk på att underlagspapp och takspik inte ingår i paketet, så glöm inte att komplettera med det innan ni sätter igång.

Om det dyker upp några frågor i samband med monteringen är ni alltid välkomna att kontakta oss, så hjälper våra experter er. 

Specifikationer

Ingår i leveransen

- 81,6 lpm Ohyvlad läkt: Bär-/spikläkt, 4,8 m

- 10st Takplåt Royal, Svart: 2,1 m

- 3st Nockpanna, Svart: 1,8 m

- 6st Gavelbeslag, Svart: 20 x 100 x 2000 mm

- 1frp Farmaskruv, Svart (250st): 4,8 x 35

- 10st Tätband, Royal Stor: 1 m

Liknande produkter

Även köpta produkter