Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3030/34-MARI

Friggebod Mari

Ljus och trevlig friggebod med skjutdörrar i glas. Perfekt om du vill ha en mindre friggebod som ändå upplevs rymlig. Med en byggtid på bara 1-2 dagar kan du snart inviga ditt nya hus!

Anpassa din friggebod
 • Montering
 • Grundläggning
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Invändig takpanel
 • Invändig väggpanel
 • Golv
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Grundläggning
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Invändig takpanel
Invändig väggpanel
Golv
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Trevlig friggebod med skjutdörrar i glas som öppnas upp mot trädgården.

Den fina friggeboden Marie smälter in i de allra flesta trädgårdar. Den invändiga ytan på ca 8 kvm erbjuder gott om plats för att inreda ett mysigt tonårsrum, hemmakontor eller övernattningsrum utan att stugan tar alltför stor plats på tomten. Fönsterpartiet skapar en ljus och trivsam miljö som gör att stugan upplevs större än vad den egentligen är. Varma dagar kan du enkelt öppna upp de praktiska skjutdörrarna och släppa in grönskan.

Bland våra tillbehör hittar du detaljer som ger Friggeboden det där lilla extra. Såsom isolering för att hålla värmekostnaderna nere eller avvattningssystem för att slippa smuts på fasaden. Behöver du tips eller råd kan du alltid kontakta vår kunniga kundservice. Friggeboden levereras obehandlad, så att du kan välja en ytbehandling som passar in i din utemiljö. Den enkla byggsatsen monterar du och en vän ihop på bara några dagar.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

decor
Den här produkten är en del av vår
FRIGGEBOD KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 24/7 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Du beställer via hemsidan eller genom att ringa oss. Stugan levereras sedan som en byggsats till din tomt. Det är bra att ha förberett en grund innan, om du tänkt dig en plintgrund kan du följa vår plintplan som du hittar i slutet på manualen. När du väl förberett grunden är det dags att börja bygga. Börja med att bekanta dig med manualen och få en överblick av delarna. Delarna monteras enkelt ihop och steg-för-steg växer stugan fram. Om du har några frågor om Friggebod Mari är du varmt välkomna att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
34 x 136 mm obehandlade planhyvlade väggprofiler
Golv:
40 x 95 mm golvbjälkar, 18 x 88 mm golvbrädor (underlagsgolv)
Tak:
40 x 145 mm takbjälkar, 18 x 88 mm takbrädor
Skjutdörrsparti:
1 st. 2100 x 2000 mm, härdat 2-glas, förmonterad karm av furu
Fönster:
1 st. 2100 x 1000 mm, härdat 2-glas
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min friggebod?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.