Lekstugor

Skapa utrymme för lek genom att köpa lekstuga - vi har lekstugor till bra priser som uppmuntrar till lek och kreativitet.

Ge barnen ett eget hus i form av en lekstuga i trä som snabbt kan bli olika tillställningar och världar för ett barn. Barn lär sig ny

Läs mer

Alla våra lekstugor är rena lekparadiset - välj din favorit

Våra lekstugor är inte bara en plats för lek; de är även en fantastisk möjlighet för barnen att utforska fantasin och skapa sina egna små världar. Många av våra lekstugor är designade för att efterlikna riktiga stugor och hus, vilket ger barnen en genuin känsla av att ha ett eget litet hem. Här kan de inreda, spela och skapa sina egna lekfulla äventyr.

Vi erbjuder ett brett urval av lekstugor i olika storlekar och stilar, så du kan hitta den perfekta lekstugan för din familj och din trädgård. Vill du ha en rymlig lekstuga eller en mindre? Föredrar du lekstugor med charmiga fönsterluckor, blomlådor, verandor, eller till och med skorstenar? Vi har alternativ för alla preferenser.

För en extra dimension av spänning har vi även lekstugor med loft som ger en speciell plats att drömma och leka på. Oavsett vilken lekstuga du väljer från vårt sortiment, kan du vara säker på att den kommer att berika utelekarna och skapa minnen som varar för alltid. Utforska vårt utbud av lekstugor och hitta den som passar bäst för ditt barns drömmar och er trädgård. Låt fantasin flöda och låt leken börja

Bygga lekstuga - tips

Att bygga en lekstuga är ett projekt många har på att-göra-listan. Kanske är det en dröm för barnen mer än för föräldrarna. Att bygga en lekstuga själv är ett lagom stort projekt för de allra flesta. Det krävs normalt inget bygglov för att bygga egen lekstuga. Både kostnad och arbetsinsats är överkomliga. Kanske kan man låta barnen vara delaktiga och t ex hjälpa till att gjuta plintar eller måla lekstugan. Läs alla våra tips för att bygga lekstuga här.

Lekstugor - Monteringsfärdiga byggsatser

Lekstugorna är byggda i högkvalitativt trä, och de levereras till dörren. När du har fått leveransen kan du enkelt bygga ihop din lekstuga. Sätt på bältet och bli familjens stolta snickare. Polhus lekstugebyggsatser är enkel att montera, som Lego, fast för vuxna! När barnen blivit äldre kan lekstugan användas som förvaringsutrymme eller kanske till och med som gästrum.