Attefallshus

Köpa attefallshus - den lilla mysiga, permanenta bostaden. Polhus tillhandahåller färdiga attefallshus för dig som vill ha ett rymligt boende, exempelvis som sommarstuga eller gästbostad, eller för dig som bara behöver extra boyta. 

Attefallshus - planlösning

I våra hus finns det gott om plats för både sängar, kök, badrum och vardagsrum. Attefallshusets storlek ska inte underskattas. Med praktiska möbler och kreativt tänkande kan man skapa ett trevligt hem med plats för många nya minnen på en relativt liten yta. Storleken ja. Sedan mars 2020 är det tillåtet att bygga ett 30 kvadratmeter stort attefallhus och använda det som permanentbostad utan bygglov. Huset måste vara ett komplement till ett befintligt bostadshus med bygglov, det går alltså inte att bygga ihop attefallshus med huset och innan byggnationen påbörjas måste en bygganmälan lämnas in till kommunen. Vi har sammanställt de uppdaterade attefallshusreglerna här. Allt för att hjälpa dig till rätt beslut när du ska köpa attefallshus. På Boverket.se hittar du mer information och broschyrer om vilka regler som gäller i din kommun.

Attefallshus - Monteringsfärdiga byggsatser

Komplementbostaden får alltså vara högst 30 kvadratmeter stor, ha max fyra meter från mark till taknock och måste placeras minst 4,5 meter från tomtgränsen. Byggnaden får användas som permanentbostadshus, men kan också fungera som garage, förråd eller gäststuga. Prata med byggnadsnämnden i din kommun så får du veta exakt vad som gäller på den plats där du har tänkt bygga. Från Polhus kan du välja ett attefallshus med stora fönster och dörrar i glas som ger mycket ljusinsläpp eller ett helt utan fönster om det skulle falla dig bättre i smaken. Vi har även attefallshus med loft. 

Attefallshus kostnad varierar beroende på vilken modell du väljer. Isolering, innertak, stuprör och annat kan du köpa som extra tillval. Vi levererar byggsatser för alla smaker och plånböcker. Vill du kan du köpa till montering av själva huset, men ditt attefallshus inredning får du ordna själv. Köp Attefallshus till bra pris hos Polhus.

Läs mer
FILTRERA PÅ UNDERKATEGORI

Attefallshus 25 kvm utan loft

  • Gör det själv modeller!
  • Lågt pris!
  • Fri frakt