Om Polhus

Polhus har positionen som en av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Europa. Vi säljer egendesignade attefallshus, bastu, friggebodar, lekstugor och mycket mer. Vårt huvudkontor ligger i Malmö med lager i Estland där vi även har vår produktion.

Polhus grundades 2001 i Mora och vi har specialiserat oss på trähus. Våra produkter produceras knuttimrade eller som byggelement för enkel och smidig montering. Utöver trähus hittar ni även högkvalitativa växthus, badtunnor och invändiga basturum i vårt sortiment.

Produktionen

Produktionen sker i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare från Skandinavien. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet.

Nu expanderar vi till fler europeiska länder och levererar idag till alla skandinaviska länder samt Finland, Tyskland, Frankrike och Österrike. Under 2020 levererade vi hela 7063 ordrar till mängder av nöjda kunder i de olika länderna.

polhus houses

Vi som arbetar på Polhus

Vi som jobbar på Polhus har mångårig erfarenhet av tillverkning, kvalitetsstyrning, logistik och kundservice. Via vår växel kommer ni i kontakt med våra kunniga kundtjänstmedarbetare och säljare samt vår byggtekniska rådgivning. Hos oss får du hjälp då du vill bygga själv och Polhus breda sortiment har något som passar alla!

Oscar Troedson
CEO
Anton Troedson
CMO
Håkan Andersson
Product Development Manager/COO
Leonora Larsen
Customer Service Team Leader
Jennifer Nilsson
Country Manager Germany
Matilda Ericsson
Content Manager
Peter Stefansson
Sales & Customer Service
Emma Andersson
Logistics Assistent
Adam Uvgård
Head of Transport