Om Polhus

Polhus har positionen som en av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Vi säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu, lekstugor och mycket mer till hela Norden och Tyskland. Vårt huvudkontor ligger i Malmö med lager i Estland där vi även har vår produktion. 

Vi som jobbar med Polhus har mångårig erfarenhet av tillverkning, kvalitetsstyrning, logistik och kundservice. Polhus grundades 2001 och har specialiserat sig på Attefallshus, Friggebodar, Förråd, Fritidshus, Bastu, Garage, Carport, Lusthus, Paviljonger, Utedass och Lekstugor. Våra produkter produceras knuttimrade eller som byggelement. Hos oss får du hjälp då du vill bygga själv och Polhus breda sortiment har något som passar alla.


Produktionen
Produktionen sker i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare från Skandinavien. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.