Attefallshus funkis

Ska du köpa attefallshus bör du ta en titt på våra byggsatser. De finns i olika stilar och storlekar. Här finns något för alla, oavsett om man behöver gäststuga, hemmakontor, bibliotek, hemmagym, ett spa med bastu eller en hobbylokal för hela familjen. 

Attefallshus i modern funkisstil pryder sin plats på vilken villatomt som helst. De kan ses som ljusa enplansvillor på 25 kvadratmeter eller mindre. En träbyggnad som både fungerar som fristående bostad eller som en förlängning av den egna villan.

Om ingen i hushållet behöver extra utrymme kan ni hyra ut stugan som då snabbt tjänar in sig själv samtidigt som den höjer värdet på fastigheten. I områden med bostadsbrist eller många studenter kommer ni lätt att hitta hyresgäster till ett fräscht boende i ostört läge.

Attefallshus funkis - Monteringsfärdiga byggsatser

Vi säljer våra moderna attefallshus som byggsatser med färdiga sektioner, med eller utan isolering. Det obrutna, låga taket gör att huset inte stjäl utsikt från intilliggande byggnader och lätt smälter in i omgivningen. Vi har olika modeller i olika storlekar, med eller utan altan, med flera mindre fönster eller en hel vägg av glasdörrar. Allt hänger ju på kundens behov och vad ni ska använda huset till. Att bygga attefallshus själv är en lagom stor utmaning för de flesta, enklare än att bygga med lösvirke, men roligare än att köpa nyckelfärdigt. Genom att bygga själv blir attefallshuset som man vill ha det och för dig som kund är det en trygghet att veta priset i förväg.

Vi samarbetar med speditionsföretag som levererar byggsatsen enligt era önskemål och ni reser upp byggnaden efter våra monteringsanvisningar. Även den som saknar tidigare erfarenhet av husbygge klarar av att sätta ihop våra byggsatser. Alla delar, ner till minsta spik, ingår i paketet, även ritning. Våra medarbetare finns till hands för frågor och rådgivning. Vi kan fritidshus, vet vilka regler som gäller och vilka utmaningar som kan uppstå när man sätter ihop sitt första attefallshus.

Läs mer