Attefallshus funkis

Attefallshus funkis i modern stil pryder sin plats på vilken villatomt som helst. De kan ses som ljusa enplansvillor på 30 kvadratmeter eller mindre. En träbyggnad som både fungerar som fristående bostad eller som en förlängning av den egna villan.

Ska du köpa attefallshus i funkisstil bör du ta en titt på våra byggsatser. De finns i olika stilar och storlekar. Här finns något för alla, oavsett om man behöver gäststuga, hemmakontor, bibliotek, hemmagym, ett spa med bastu eller en hobbylokal för hela familjen. 

Om ingen i hushållet behöver extra utrymme kan ni hyra ut stugan som då snabbt tjänar in sig själv samtidigt som den höjer värdet på fastigheten. I områden med bostadsbrist eller många studenter kommer ni lätt att hitta hyresgäster till ett fräscht boende i ostört läge.

Attefallshus funkis - Monteringsfärdiga byggsatser

Vi erbjuder moderna attefallshus i funkisstil som byggsatser. Till varje hus har vi noggrant framtagna tillval, såsom isolering eller takbeklädnad. Det gör att du kan anpassa huset och kostnaden efter hur du vill använda det. Att bygga attefallshus själv är en lagom stor utmaning för de flesta. Det är enklare än att bygga från grunden med lösvirke och roligare än att köpa nyckelfärdigt eftersom du kan påverka mer själv. Genom att bygga ditt eget attefallshus får du möjlighet att anpassa det precis som du vill ha det, och som kund kan du känna dig trygg med att priset är fastställt i förväg.

Till och med den som saknar tidigare erfarenhet av husbyggande kan sätta ihop våra byggsatser. Alla komponenter, inklusive de minsta detaljerna som spikar, ingår i paketet – inklusive ritningar för en smidig process.

Vårt kunniga team står till ditt förfogande för att besvara frågor och erbjuda rådgivning. Vi är experter på attefallshus och är väl medvetna om de utmaningar som kan uppstå vid montage av ditt första attefallshus.

Attefallshus pulpettak

Pulpettak är en stilfull och praktisk design som ofta associeras med funktionalismen och modern arkitektur. Det sluttande taket ger ett modernt utseende samtidigt som det effektivt avleder regn och snö. Det obrutna, låga pulpettaket gör att attefallshuset inte stjäl utsikt från intilliggande byggnader och lätt smälter in i omgivningen. Våra moderna attefallshus med pulpettak erbjuder tillräckligt med utrymme för att inreda allt från ett hemmakontor till en gäststuga, uterum eller en studio. Pulpettaket ger också möjlighet att ha fönster och dörrar från golv till tak. Så att man släpper in rikligt med naturligt ljus och får en öppen atmosfär. Oavsett om du planerar att bygga det själv eller med hjälp av oss, kommer ett attefallshus med pulpettak säkerligen att bli ett fint och ombonat tillägg till din trädgård.