Förråd

Organisera i trädgården med ett funktionellt och prisvärt förråd från Polhus. Vi har ett brett sortiment av förråd som passar utmärkt för att förvara allt från större trädgårdsmaskiner till mindre föremål som utemöbler och grillkol. Ska du köra in med gräsklipparen kan det vara bekvämt med dubbeldörrar, vill du övervintra växter eller använda det som en snickarbod kan det vara värt att isolera förrådet och välja ett med fönster. Gör som tusentals andra kunder – organisera trädgårdsattriraljerna med ett fint förråd från Polhus!

Förråd byggsats

Våra förråd levereras som en smidig byggsats till din tomtgräns. Bestäm själv om du vill montera förrådet på egen hand eller om du vill använda vår monteringstjänst. Virket i byggsatsen är obehandlat, så att du själv kan måla eller lasera det i en färg som passar in i din trädgårdsmiljö. Vi har en rad smarta tillbehör till våra förråd, såsom isolering, takavvattningspaket och olika typer av takbeklädnad. Välj efter dina behov och preferenser. Du beställer enkelt och smidigt på hemsidan eller genom att ringa oss. Vi har över 20 års erfarenhet, så tveka inte att kontakta vår fantastiska kundservice om du har några funderingar!

1890 43090
Visa Kampanjprodukter
Sortera efter:

Att köpa förråd som byggsats

Byggsatsen levereras hem till din tomtgräns. Det kan vara bra att ha förberett en enkel grund innan, så är du redo att börja montera på direkten. Börja med att inventera ditt paket och organisera delarna i tydliga högar. Kom ihåg att undvika att placera trämaterial direkt på marken för att förhindra fuktproblem.

En god idé är att kika igenom manualen innan du börjar montera, det ger dig en bra förståelse för hur delarna ska sitta ihop och förenklar monteringsprocessen. För ytterligare vägledning kan du även dra nytta av våra monteringsvideor, som är tillgängliga för både knuttimrade förråd och förråd med väggelement. Monteringen är enkel och går snabbt, du kan förvänta dig att ha ett färdigt förråd inom bara 1-2 dagar!