Attefallshus med loft

Våra skandinaviskt designade attefallshus med loft drar nytta av varje kvadratmeter. Genom att använda takhöjden får du ett extra utrymme som inte räknas in i den totala boytan. Sovloftet är perfekt för att få fler sängplatser eller använda det som praktiskt förvaringsutrymme. Eftersom loftet placeras ovanför de mindre rummen på bottenvåningen, får du gott om naturligt ljus och generös takhöjd i vardagsrummet. Det öppnar även upp möjligheten att använda ett av de mindre rummen på bottenvåningen som kök eller arbetsrum.

Bygg ett smart planerat attefallshus med loft

Med våra attefallshus med loft kan du bygga ett gästhus, tonårsboende eller en studio som kompletterar din livsstil på bästa sätt. Efter mer än 20 år i branschen har vårt team omfattande erfarenhet av att montera attefallshus, så tveka inte att kontakta oss om du behöver vägledning inför ditt val av hus.

184790 380090
Visa Kampanjprodukter
Sortera efter:

Attefallshus med loft - monteringsfärdiga byggsatser

Ett attefallshus med loft i byggsats – vågar man köpa det? Kommer man få ihop bygget? Absolut! De är inte krångligare än våra attefallshus i funkisstil utan loft. Noggranna ritningar ingår, både över nedervåningen och en loftritning. En byggsats håller priset nere så att du som kund har möjlighet att köpa till just de tillvalen du vill ha. Du väljer själv om du vill montera huset tillsammans med vänner eller köpa till vår monteringsservice till fast pris. Polhus är med dig under hela byggprocessen, så en byggsats funkar även om du saknar byggerfarenhet. Våra experter svarar på de frågor som dyker upp längs vägen tills du har ett färdigt attefallshus med loft på tomten.