Friggebod 10 kvm

De ursprungliga friggebodarna var 10 m2 stora. Nu får de vara större, men det är ju inget självändamål att bygga stort, och varför fylla trädgården med hus? Ju mindre hus, desto billigare att köpa, inreda och värma upp. Våra mindre friggebodar är smart utformade hus som passar dig som behöver förråd, gäststuga, verkstad, hobbyrum, bastu, arbetsrum, hemmagym eller något helt annat.

Genom att sälja friggebodar i byggsats kan vi hålla låga priser utan att tumma på kvaliteten. Välj mellan flera olika modeller och utföranden. Med eller utan veranda, alla fönster på samma vägg eller utspridda runtom, enkelt och stilrent eller fullt av snickarglädje – du bestämmer. Alla våra hus är tillverkade i trä av hög kvalitet, knuttimrade eller i färdiga väggsektioner, och säljs alltid obehandlade och med full garanti.

Friggebod 10 m2 - Monteringsfärdiga byggsatser

Byggsatsen levereras ända fram till dörren och innehåller samtligt virke, dörrar och fönster med beslag, gångjärn, skruv och spik, samt ritningar och monteringsanvisningar utformade på ett sådant sätt att glada amatörer ska kunna få ihop huset på någon eller några dagar.

Fasadfärg och takbeläggning väljer ni själva så att friggeboden matchar boningshus och andra byggnader på tomten, men vår kundservice hjälper gärna till med goda råd och våra byggexperter svarar på de frågor ni har, från beställningsprocessen och fram till att huset är färdigt och klart för inflyttning. Vi har kunnat hålla på med det här sedan 2001 tack vare nöjda kunder och vi har inte för avsikt att bryta den trenden nu heller.

Läs mer