Växthus

Ett modernt växthus är en plats där både människor och växter kan frodas. Vi har tagit fram ett antal trivsamma växthus med fokus på hög kvalitet och smarta detaljer. 

Våra växthus är enkla att montera och passar i de flesta trädgårdsmiljöer. Allt för att skapa en avkopplande oas där ni kan njuta av grönskan!

Växthus Laura

7 m², 10 m², 14 m²

Modernt växthus i stilrent svart utförande – en härlig plats för både odling och umgänge! Välj en smidig byggsats från Polhus du med och njut hela säsongen. Med en byggtid på bara några dagar är ni snart redo att inreda växthuset!

  • Stort dörrparti
  • Extra höjd (210 cm)
  • 4 mm säkerhetsglas
Läs mer

Växthus Tobias

7 och 10 m²

Trivsamt växthus i klassisk stil med gott om plats för växterna att frodas! Välj ett stilrent och praktiskt växthus du med och bli en av våra 1000-tals nöjda kunder. Monteringen fixar ni på bara några dagar!

  • Inbyggd takavvattning
  • Tillverkad i Europa
  • 4 mm säkerhetsglas
Läs mer

Växthus Elizabeth

10 m² och 14 m²

Trivsamt växthus / orangeri i tidlös design – ett grönskande rum för avkoppling och umgänge. Byggsatsen monteras upp på en vacker murad bas. På bara några dagar är ni redo att inreda växthuset!

  • Låsbara generösa pardörrar
  • Högsta kvalitet i samtliga materialval
  • 4 mm säkerhetsglas
Läs mer

Paviljonger, Lusthus och Uterum


Växthus / Lusthus Ella

Växthus / Lusthus Ella

42 492 kr
49 990 kr
10 och 15 m²

Elegant och rymligt växthus med moderna svarta detaljer – en underbar oas för odling och avkoppling! Välj ett välplanerat växthus du med och njut av långa vårdagar i grönskan. Den smidiga byggsatsen bygger ni ihop på bara några dagar!

Läs mer
Uterum / Växthus Jonas

Uterum / Växthus Jonas

35 692 kr
41 990 kr
9 och 14 m²

Stilrent väggmonterat växthus / uterum som maximerar ytan för odling och umgänge! Välj ett kvalitetsväxthus du med och bli en av våra 100-tals nöjda kunder. Med en byggtid på bara några dagar och flexibel dörrplacering får ni ett nytt uteliv på nolltid

Läs mer
Växthus / Lusthus Lina

Växthus / Lusthus Lina

43 767 kr
51 490 kr
8 och 13 m²

Dekorativt växthus i modern paviljongmodell – en underbar plats att tjuvstarta utesäsongen! Välj en praktisk byggsats du med och bli en av våra 1000-tals nöjda kunder. På bara några dagar är ni redo att inviga ert sköna gröna rum!

Läs mer

Tillbehören som fulländar ditt växthus