Attefallshus 25 kvm

Attefallhus 25 kvm är perfekta för dig som behöver lite extra utrymme för gäster, arbete eller kreativa projekt. Vi erbjuder Attefallshus på 25 kvadratmeter med smarta planlösningar för att kunna rymma vardagsrum, kök, sovrum och badrum och &aum

Läs mer

Attefallshus 25 kvm med loft

Attefallshus på 25 kvadratmeter med loft är en bra lösning för dig som vill maximera utrymmet och skapa en mysig och mångsidig bostad. Med smart och effektiv planering erbjuder ett Attefallshus med loft plats för både vardagsrum och kök, ett bekvämt sovrum och ett badrum - allt på bottenvåningen. Med loftet kan du använda dig av takhöjden och få till ett extra sovrum, förvaringsutrymme eller trevligt krypin. Här ser du alla våra Attefallshus med loft.

Gäststuga 25 kvm

Med en gäststuga på 25 kvm kan du ge dina släktingar, vänner eller barnen sin egen privata plats att koppla av i när de kommer på besök. Skapa och inred ett mysigt hus med övernattningssmöjligheter, och om du vill, kan du till och med hyra ut det när det inte används. Utforska vårt sortiment av Attefallshus och gäststugor på 25 kvm och skapa en varm och inbjudande miljö för dina nära och kära.