Friggebodar

Funderar du på att köpa friggebod? I vårt breda sortiment hittar du både knuttimrade friggebodar och friggebodar i byggelement som du enkelt bygger ihop själv. Polhus friggebodar passar utmärkt som gäststugor, tonårsboenden, hobbystugor eller som en liten stuga. Våra friggebodar i byggelement (friggebod byggsats) är perfekt för dig som söker den enkla och funktionella lösningen och själv vill bygga din friggebod. Våra knuttimrade modeller är varierande, från traditionella utseenden till modernare varianter.

Kräver friggebod bygglov? Nej, den kräver inget bygglov, men är ändå inte helt regelbefriad. Här har vi sammanfattat vad som gäller för friggebodar.

Friggebod - Monteringsfärdig byggsats

Tack vare vår enkla sammanfogning är din friggebod monterad och klar på ca två dagar med två montörer. Köp friggebod hos Polhus och välj passande fönster och dörrar bland våra tillbehör.

25190 204591
Visa Kampanjprodukter
Sortera efter:

Friggebod - smidiga byggsatser

Våra lättmonterade och prisvärda byggsatser finns både som byggelement och som knuttimrade modeller. En friggebod monterar du och en vän enkelt ihop på 2-3 dagar. Välj mellan funkisstil med pulpettak och klassiskt stil med sadeltak. Skapa ett extra uterum, en ateljé eller ett kombinerat kontor och gästhus. Våra friggebodar levereras som byggsatser med enkel och smidig montering. Anpassa din friggebod efter dina behov med våra praktiska tillval. Vill du använda friggeboden längre in på säsongen väljer du till ett isoleringspaket, vill du slippa stänk och smuts på fasaden kan du välja till hängrännor och stuprör i ett komplett paket. Låt oss hjälpa dig att få till den perfekta friggeboden för din trädgård!