Carport

Carport med varierande möjligheter

Polhus har den perfekta lösningen för dig som vill skydda bilen från sol, regn och snö. Du slipper skrapa och skotta fram till bilen på vintern och på sommaren har du en sval bil. I vårt sortiment hittar du flera varianter av carportar med olika storlekar på praktiska förråd, där kan du förvara en hel del annat. 

Polhus carportar för en eller två bilar, med eller utan förråd fyller verkligen sin funktion. Vill du hålla dina saker och redskap i skick och hålla gården ren så väljer du en carport med förråd så att du får plats med gräsklippare, barnvagn, däck, cyklar, verktyg, redskap, mm.

Fristående carport som byggsats

Vi erbjuder fristående carports som byggsatser, som du och en vän enkelt monterar på bara några dagar. Vi lägger stor vikt vid att noggrant välja material med fokus på kvalitet och hållbarhet, vilket säkerställer att våra carports är konstruerade för långvarig användning. Välj mellan dubbel- eller enkelgarage, om du vill ha sadeltak eller pulpettak. Svårt att välja? Berätta gärna för oss om dina behov, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig.

Våra carports levereras som obehandlade byggsatser, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dem och måla dem efter egen smak. Kanske en färg som matchar ditt hus? Med Polhus fristående carports får du inte bara en pålitlig och högkvalitativ lösning för att skydda din bil, husbil eller motorcykel, utan också en snygg byggnad.