Garage

Mer än ett garage

Polhus praktiska garagebyggsatser för en eller två bilar, med eller utan förråd, fyller verkligen sin funktion. Garagen finns i flera olika utföranden med ett stort urval av garage med carport. Du får utöver din bil även plats med många av dina kära ägodelar, så du minskar risken för åverkan. I taket och på väggarna kan du hänga trädgårdsredskap, stegar, snöskyfflar och takboxen till bilen. Möjligheten till motorvärme ger dig en varm bil och du slipper stå i regnet och lasta i eller ur bilen, och det bästa av allt - du slipper skrapa rutor. Ett garage under sommarhalvåret har liknande fördelar, då kan du nämligen njuta av att sätta dig i en sval bil.

Garage - Monteringsfärdiga byggsatser

Vill du hålla dina saker och redskap i gott skick och hålla gården ren väljer du att använda garaget som förråd, med plats för gräsklippare, barnvagn, däck, cyklar, verktyg, redskap, mm. 

Materialet till våra produkter är valda med omsorg och känsla för kvalitet. Våra garagebyggsatser är lättmonterade och omålade. Det är mycket enklare än vad du tror att bygga garage! Köp ditt garage hos Polhus, du kommer inte att bli besviken.

Läs mer
FILTRERA PÅ UNDERKATEGORI