Utedass

Har din sommarbostad behov av ett nytt utedass? Funderar du på att köpa utedass? Polhus klassiska utedass finns i flera olika varianter och fyller verkligen sin funktion. Våra fritidstoaletter består av en enkel och stabil konstruktion med hel eller delad dörr som tar fram den härliga känslan av sommar. 

Bygga utedass själv - Monteringsfärdiga byggsatser

Utedass byggsats; Alla våra utedass är lättmonterade och omålade, du väljer det som passar dig, din tomt och ditt hus bäst. Materialet till våra utedass är valda med omsorg och en känsla för kvalitet. Hela Polhus sortiment av utedass levereras omålat i byggsats med det du behöver för att bygga utedassen. 

Utedass tillbehör

Titta gärna på våra tillbehör till utedassbyggsatserna, t.ex. mulltoa, komposterande toalett/förbränningstoalett. Passa på att köpa din utomhustoalett idag!

Miljövänlig och luktfri mulltoa

Mulltoalett är en miljövänlig och effektiv lösning för att hantera avfall i stugor och lantliga områden där det inte finns avloppssystem. Mulltoaletter fungerar utan vatten och kemikalier och omvandlar mänskligt avfall till användbart gödningsmedel genom naturliga komposteringsprocesser.

Vår Ecotecos mulltoalett EC2010X är speciellt utformad för att passa perfekt i våra utedass, men den kan också användas separat. Vad som gör den unik är att komposteringsprocessen börjar direkt vid användning och sker helt luktfritt tack vare effektiv ventilation. Genom att använda en separat bytesbehållare efterkomposteras fekalier till färdig mylla, och det krävs varken vatten eller el för att använda toaletten. En bekväm och ekologisk lösning för ett renare och mer hållbart stugliv.