Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: G3030/51-LINA

Växthus Lina

Dekorativt växthus i modern paviljongmodell – en underbar plats att tjuvstarta utesäsongen! Välj en praktisk byggsats du med. På bara några dagar är ni redo att inviga ert sköna gröna rum!

Anpassad ditt växthus
 • Storlek
 • Få en skriftlig offert
Storlek
Få en skriftlig offert

Dekorativt växthus i modern paviljongmodell – en underbar plats att tjuvstarta utesäsongen.

Vi drömmer om avkopplande rum som bjuder in grönskan. I våra växthus har vi valt material som klarar tuffa nordiska väderförhållanden och låter människan fokusera på att stressa ner, odla och umgås.

Lusthusmodellen Lina blir med sin rundade form en naturlig mötesplats för långa fikapauser och goda samtal. De moderna svarta detaljerna skapar ramar som lyfter fram den lummiga grönskan och bjuder in lugnet!

Samtliga växthus har 4 mm-säkerhetsglas, öppningsbara takfönster, generös bredd i entrén, smart avvattningssystem som leder bort vattnet, sockel för fastgjutning så att växthuset står stabilt och stadigt.

decor
Den här produkten är en del av vår
VÄXTHUS KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 31/7 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Du beställer enkelt online eller via vår kundtjänst. Växthuset levereras sedan hem till dig som en byggsats. Med hjälp av medföljande manual monterar du växthuset steg för steg. Vår kunniga kundtjänst finns alltid till hands om du behöver hjälp, så tveka inte att kontakta oss.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (2 st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Glas:
4 mm säkerhetsglas
Tak:
Kanalplast, polykarbonat
Låsbar dörr:
1 st. 2050 x 730
Öppningsbara fönster:
2 st. 730 x 820 mm
Infästning:
Stort paket med beslag, skruv & infästning.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt växthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.