Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P5039/34-TOVE

Attefallshus Tove

Öppet och inbjudande attefallshus med rejält ljusinsläpp – perfekt som gäststuga eller ateljé. Välj Attefallshus Tove och få ett trivsamt och modernt extraboende i trädgården. Det här lättmonterade huset bygger du och vän enkelt ihop på bara några dagar!

Anpassa ditt Attefallhus
 • Montering
 • Grundläggning
 • Bygglovshjälp
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Invändig takpanel
 • Invändig väggpanel
 • Golv
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Grundläggning
Bygglovshjälp
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Invändig takpanel
Invändig väggpanel
Golv
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Ett vackert boende i ljus skandinavisk stil.

Tove är ett modernt Attefallshus som släpper in grönskan. Med öppningsbara fönster som löper från golv till tak får du en stor öppen yta med härlig utsikt över trädgården. Under varma sommardagar kan du öppna fönster och dörrar på vid gavel och förvandla huset till ett stort uterum. Byggsatsen monterar du enkelt på bara 3-4 dagar.

Huset är framtaget av våra egna konstruktörer, det gör att vi alltid kan besvara dina frågor och funderingar. Genomgående används långsamtväxande granvirke för tak, väggar och golv i huset. Alla fönster är öppningsbara med härdad två-glasfönster. Du väljer själv vilken virkestjocklek du vill ha på huset och om du vill isolera det. Attefallshus Tove är perfekt som gäststuga, trivsamt hemmakontor, ateljé eller varför inte som ett mysigt vardagsrum mitt i trädgården?

Attefallshus Tove levereras som en smidig byggsats till din tomt. Välj om du vill montera byggsatsen själv eller ta hjälp av våra erfarna montörer till fast pris. Nedan följer mer detaljerad information. Har du några funderingar redan nu? Boka gärna ett möte med en av våra experter.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Attefallshuset Tove levereras som en smidig byggsats hem till dig. Välj om du vill montera huset själv eller ta hjälp av vårt erfarna snickarteam. Beroende på hur huset ska användas kan du göra olika tillval, som exempelvis isolering. Kika gärna på våra tillval och lägg till det du behöver. Svårare än så är det egentligen inte. Hör gärna av dig till vår kunniga kundservice om du har några frågor eller behöver råd.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
34 x 136 mm, planhyvlade väggprofiler
Golv:
40 x 95 mm golvbjälkar , 18 x 88 mm golvbrädor (underlagsgolv)
Tak:
40 x 145 mm Takbjälkar, 18 x 88 mm takbrädor
Dubbeldörr:
1 st. 1500 x 2000 mm mm, härdat 2-glas, inkl. lås, handtag
Dubbelfönster:
1 st. 1200 x 1880 mm, karm i furu, härdat 2-glas
Fönster:
1 st. 520 x 1880 mm, karm i furu, härdat 2-glas
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt Attefallshus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.