Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: EL-HotTub-1650L-White

Badtunna Elegante 205

Lyxig badtunna med praktisk eluppvärmning. Njut av avkopplande bad året runt. Badtunnan kopplas in snabbt och snart är ni redo för första doppet!

Anpassa din badtunna
 • Färg
Färg

Omfamna vardagen – njut av avkopplande och smidiga bad i din egen trädgård.

Elegante 205 är en badtunna med genomtänkta materialval för varma och sköna bad i trädgården. Badtunnan levereras med pump- och filtersystem samt en praktisk elektrisk vattenvärmare. Den kvadratiska formen gör badtunnan lättplacerad – i anslutning till altanen eller på en avskild plats i trädgården.

Badtunnan är klädd i vacker och miljövänlig ThermoWood-panel. Värmebehandlingen ökar träets motståndskraft vilket gör panelen enkel att underhålla. Insidan är klädd med ett handgjort glasfiberkar med stämningsfull LED-belysning. Glasfiberkaren finns i två utföranden och ni väljer själv vilken färg ni önskar vid beställning. Badtunnan levereras färdigmonterad och allt ni behöver göra är att koppla in pump- och filtersystemet samt elvärmaren. Tänk på att elinstallationen ska utföras av en licensierad elektriker. 

Uppvärmningstiden varierar beroende på starttemperaturen på vattnet och temperaturen i luften. Vi rekommenderar vi att ni håller en grundtemperatur på 15-20 grader i vattnet och skruvar upp värmen någon timme innan badet. På så vis går det både snabbt och lätt att förbereda inför nästa bad!

Hur gör jag?

Börja med att fundera hur du ska använda badtunnan. Det kan exempelvis vara smidigt att komplettera med ett isolerat lock för snabbare uppvärmning. Ta gärna en titt på våra tillbehör innan du gör din beställning. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor i samband med beställning, leverans eller inkoppling. Våra experter hjälper gärna till!

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (1 st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Badtunna:
1 st. Färdigmonterad med värmebehandlad tallpanel och kar i glasfiberarmerad härdplast
Elektrisk vattenvärmare:
1 st. 6 kW, Spänning 230V 1-fas, 230V 3-fas eller 400V 3-fas, Maxtemperatur 45°C
Pump- och filtersystem:
1 st. Komplett paket med smart integrerad timer och startkit för poolskötsel
Belysning:
2 st. LED-lampor med vitt ljus
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!