Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: HOT-TUB-DELUX

Badtunna Royal 200

Exklusiv badtunna med vedeldad cirkulationskamin, kar i glasfiberarmerad härdplast och bottenventil med slanganslutning. För 6 - 8 pers.

Anpassa din badtunna
 • LED-belysning
 • Färg
LED-belysning
Färg

Vår finaste badtunna med integrerad vedeldad cirkulationskamin.

Njut av varma utomhusbad året runt. Den vedeldade badtunnan Royal 200 kan placeras var som helst, intimt med vacker belysning på altanen eller högt belägen med storslagen utsikt. Levererad färdigmonterad och med ett robust underrede, är den redo att placeras direkt på marken. På bara 30 minuter är du redo att tända kaminen och inviga badet.

Kaminen är högpresterande med låg vedförbrukning. Den integrerade cirkulationskaminen gör att det kalla vattnet i botten ständigt cirkulerar genom kaminen för en jämn och behaglig badtemperatur. Byggd för att hålla länge är kaminen tillverkad i rostfritt stål och bakomliggande kammare som motverkar tjärbildning och således förlänger kaminens livslängd. Badtunnan Royal 200 är förberedd med uttag för inkopplingar till slanganslutningar för dig som vill komplettera med ett pump- och filtersystem. Pump- och filtersystemet kan du enkelt gömma undan i den smart designade trappan som medföljer i leveransen.

Den pärlvita sittytan av glasfiber är ergonomisk och bekväm, med armstöd och en upphöjd sittyta för barn. Träpanelen harmonierar väl med landskapet och blir ett naturligt inslag i trädgården. Den är dessutom både miljöcertifierad och rötbeständig. 

decor
Den här produkten är en del av vår
SOMMAR KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 26/6 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Börja med att fundera hur du ska använda badtunnan. Det kan exempelvis vara smidigt att komplettera med ett isolerat lock för snabbare uppvärmning. Eller varför inte ett smidigt filtersystem? Ta gärna en titt på våra tillbehör innan du gör din beställning. Naturligtvis är du varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundservice om du har några frågor eller funderingar

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 3 till 4 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Badtunna:
1 st. färdigmonterad med kamin & värmebehandlad tallpanel
Skorsten:
2 st. skorstensrör à 1 m (dia 125 mm) + vinkelrör och regnhatt
Trappa:
1 st. D 450 x B 835 x H 610 mm
Övrigt:
Eldstad samt avtappningskran ingår, monteras under installation
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!