Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F2823/34-ISA

Förråd Isa

Rymligt förråd med dubbeldörrar, fina spröjs och pulpettak. Ytan på ca 6 kvm ger gott om plats för dina trädgårdsredskap och verktyg utan att ta upp för stor plats på tomten. Välj Förråd Isa förvara dina redskap snyggt och lättillgängligt. Den smidiga byggsatsen monterar du ihop på bara några timmar.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Invändig takpanel
 • Invändig väggpanel
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Invändig takpanel
Invändig väggpanel
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

För alla dina trädgårdsredskap – ett rejält förråd med trevlig design.

Rymligt förråd med dubbeldörrar, fina spröjs och pulpettak. Ytan på ca 6 kvm ger gott om plats för dina trädgårdsredskap och verktyg utan att ta upp för stor plats på tomten.

Isa är ett fint och praktiskt förråd i trevlig design som passar i de flesta villaträdgårdar. De breda dubbeldörrarna med spröjsade fönster gör det enkelt och bekvämt att köra in gräsklipparen och andra trädgårdsmaskiner. Förrådet levereras obehandlat så att du själv kan välja kulör. Den smidiga byggsatsen monterar två personer ihop på mindre än en dag, så innan du vet ordet av är du redo att måla och inreda förråd Isa.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att tänka igenom vilka tillbehör du vill ha för att komplettera förrådet. Vi har en rad praktiska paket. Exempelvis takbeklädnad för att skydda taket mot nederbörd och avvattningssystem för att undvika stänk och smuts på fasaden. Tillbehören levereras smidigt tillsammans med förrådet, så ta en titt på våra tillbehör innan du beställer. Undrar du något över våra tillbehör, montering eller leverans? Tveka inte att kontakta vår kontakta vår kundservice, så hjälper våra experter er.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Timmerprofiler 34 x 136 mm
Golv:
Golvbjälkar 40 x 95 mm, golvbrädor (underlagsgolv) 18 x 88 mm.
Tak:
Takbjälkar 40 x 145 mm, takbrädor 18 x 88 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1590 x 1880 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Förpackning:
Paket 1 - 780 kg, L 3000 x B 1200 x H 800 mm
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.