Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F3939/28-EMIL

Förråd Emil

Emil är ett rejält förråd med breda dubbeldörrar. Perfekt för att inreda med en snickarbänk eller få plats med större maskiner. Den klassiska designen gör den enkel att passa in på tomten. Med ett fint förråd blir det roligt att skapa ordning i trädgården.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Dubbeldörrar för smidig förvaring av motorcyklar och trädgårdsmaskiner.

Klassisk knuttimrad redskapsbod med stora dubbeldörrar. Här får du enkelt plats med en snickarbänk och praktiska hyllor från golv till tak. Emil är ett stort förråd som rymmer det mesta. Stuva in campingutrustningen, vinterkläderna, utemöblerna och organisera dina verktyg och maskiner. Förrådet har en kvadratisk form som skapar en praktisk och lättillgänglig yta för enkel organisering och snabb åtkomst till dina saker när du behöver dem. Organisera prylarna en gång för alla med ett trevligt förråd i trä.

Förråd Emil är knuttimrat med 28 mm virke och levereras hem till dig. Du behöver bara montera det och måla i den färg du tycker om.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över om det finns några tillbehör som behövs till förrådet. Kanske vill du komplettera med praktisk takpapp eller ett komplett paket för avvattning. Tillbehören levereras smidigt tillsammans med förrådet. Tveka inte att kontakta vår kunniga kundtjänst om du behöver tips eller råd. De hjälper dig mer än gärna!

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 28 x 135 mm
Golv:
19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 43 x 140 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1420 x 1930 mm, inkl. hasp
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.