Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P4025/28-HARALD

Förråd Harald

Välplanerat förråd med breda dubbeldörrar – perfekt för dig som smidigt vill kunna köra in gräsklippare och andra maskiner. Välj ett praktiskt förråd och förvara trädgårdsredskapen med stil. Byggsatsen bygger du snabbt ihop själv med hjälp av medföljande manual.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Trevligt förråd med timmerprofiler av gedigen gran.

Välplanerat förråd med breda dubbeldörrar – perfekt för dig som behöver köra in gräsklippare och andra maskiner. Förrådet erbjuder gott om plats för alla typer av trädgårdsredskap, och de fönsterlösa väggarna gör det enkelt att organisera pryttlarna på hyllor. Att bygga ihop förrådet blir ett trevligt projekt som två personer klarar av på bara en dag.

Det praktiska förrådet Harald levereras hem till dig med fri frakt som en praktisk byggsats. Tänk på att golv inte ingår i den här modellen. För ett stilrent och praktiskt alternativ rekommenderar vi betongplattor. Byggsatsen är obehandlad, så du kan själv färgsätta efter eget tycke.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera om det är några tillbehör som behövs för att göra förrådet komplett. Hur vill du till exempel skydda taket? Våra praktiska paket innehåller allt som behövs för att färdigställa taket och levereras smidigt tillsammans med ditt förråd. Om du har några frågor eller funderingar om leverans, montering eller tillbehör – tveka inte att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig från A till Ö.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (3 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Timmerprofiler 28 x 114 mm
Golv:
Ingår inte i modellen
Tak:
18 x 88 mm hyvlad råspont på takåsar 44 x 144 mm
Dubbeldörr med spröjs:
1 st. 1600 x 1850 mm
Ventil:
1 st.
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.