Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P5460/90-Alice-UFD

Fritidshus Alice

Alice är stugan med mycket luft och ljus som bjuder på ett rymligt fritidsboende. Ett fritidshus stor nog för ett eget litet badrum, kök och flera sängplatser. Ett hållbart fritidshus som kommer vara älskat av många generationer.

Anpassa ditt fritidshus
 • Virkestjocklek
 • Fönster
 • Montering
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Invändig takpanel
 • Invändig väggpanel
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virkestjocklek
Fönster
Montering
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Invändig takpanel
Invändig väggpanel
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Ett fritidshus som står stadigt i det tuffa nordiska klimatet.

Fritidshuset Alice är ett socialt hus med öppen planlösning. Den klassiska designen och rejäla virkestjockleken på 90 mm ger ett hållbart hus som kommer vara lika älskat av kommande generationer. På nedervåningen finns ett stort allrum där du kan inreda med ett öppet kök och plats för både matplats och soffhörn. Taket är öppet och sträcker sig hela vägen upp till nocken. Genom att öppna upp dubbeldörrarna förenar du rummet med altanen, perfekt för ljumma sommarkvällar. Fritidshus Alice är ett klassiskt trähus för långsiktig trivsel.

På bottenvåningen finns gott om plats för sovrum, badrum och ett rymligt vardagsrum med det öppna köket som nav. Det charmiga loftet, cirka 14 m² stort, erbjuder utrymme för flera gäster.

Fritidshuset Alice levereras som en byggsats för enkel montering. Våra byggnadstekniska experter finns till hands för rådgivning genom hela monteringsprocessen. För dem som önskar professionell montering erbjuder vi det till fast pris. Våra erfarna snickare är specialiserade på våra hus och reser dem effektivt och korrekt. Nedan följer ytterligare information. Har du några funderingar eller frågor redan nu? Boka gärna ett möte med våra experter.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera på hur du vill använda huset. Det brukar göra valen kring våra tillbehör betydligt enklare. Vill du hålla det varmt på vintern? Då rekommenderar vi 3-glas fönster och extra isolering. Önskar du en förstukvist för att ta av dig skorna? Lägg till det i ditt huspaket. Har du frågor eller behöver råd? Kontakta vår kundservice direkt via telefon eller e-post – de hjälper dig gärna.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 90 x 160 mm
Golv loft:
19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 140 + 45 x 70 mm
Golv bottenvåning:
18 mm råspont på takbjälke 68 x 190 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 68 x 190 mm
Innerdörrar:
2 st. 1000 x 1990 mm, inkl. lås och handtag
Trappstege till loft:
1 st.
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Fönster med spröjs:
2 st. 1190 x 1230 mm, 1 st. 890 x 990 mm, 2 st. 590 x 590 mm
Dubbeldörr med spröjs:
1 st. 1500 x 1990 mm, inkl. lås, handtag
Entrédörr med spröjs:
1 st. 990 x 2090 mm, inkl. lås och handtag
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt fritidhus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.