Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P5885/-Anders

Fritidshus Anders

Anders är ett robust trähus med generös balkong och en skyddad uteplats under tak. Det ljusa och rymliga vardagsrummet flödar med naturligt ljus. Med Anders är det enkelt att skapa en plats där alla kan samlas och trivas.

Anpassa ditt fritidshus
 • Virkestjocklek
 • Montering
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Invändig takpanel
 • Invändig väggpanel
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virkestjocklek
Montering
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Invändig takpanel
Invändig väggpanel
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Fritidshus med genuin och nordisk atmosfär.

Fritidshuset Anders är ett rejält trähus med stor balkong och uteplats under tak. Vardagsrummet genomströmmas av naturligt ljus med fönster längs framsidan och tre kvadratiska fönster i vinkel. Här kan du inreda en soffhörna med utsikten i fokus och ett öppet kök längs väggen. Genom rummet leder dörrarna ut till den takbeklädda altanen. Huset har en välkomnande och solid exteriör och är helt enkelt ett hus där alla kan känna sig hemma.

På bottenvåningen finns gott om plats för sovrum och ett rymligt vardagsrum med ett öppet kök som nav. Det mindre rummet går att inreda som ett modernt badrum med toalett, handfat, tvättmaskin och dusch. På ovanvåningen finns det charmiga sovrummet med snedtak och utgång till en stor balkong, idealiskt för att vädra ut rummet eller njuta av sommarkvällen.

Fritidshuset Anders levereras som en byggsats till din tomt. Våra byggnadstekniska experter finns till hands för rådgivning genom hela monteringsprocessen. Vi erbjuder även montering för dem som inte har lust eller ork att montera huset själva. Våra erfarna snickare är specialiserade på våra hus och reser dem effektivt och korrekt. Nedan följer ytterligare information. Har du några funderingar eller frågor redan nu? Boka gärna ett möte med våra experter.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över hur du vill använda huset. Det brukar göra valen kring våra tillbehör betydligt enklare. Vill du hålla det varmt på vintern? Då rekommenderar vi att du isolerar huset. Önskar du takavvattning? Lägg till det i ditt huspaket. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
90 x 160 mm planhyvlade och knuttimrade väggprofiler
Golv:
28 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x190 + 45 x 140 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 45 x 190 mm
Innerdörrar:
2 st. 700 x 2000 mm, inkl. lås och handtag
Trappstege till loft:
1 st.
Fönster 1:
3 st. 1280 x 1530 mm, U-värde 1,1
Fönster 2:
1 st. 880 x 1530 mm, U-värde 1,1
Fönster 3:
3 st. 880 x 880 mm, U-värde 1,1
Fönster 4:
1 st. 580 x 880 mm, U-värde 1,1
Entrédörr:
2 st. 890 x 2030 mm, inkl. lås, handtag
Innerdörrar:
2 st. 700 x 2000 mm inkl. lås och handtag
Balkongdörr:
1 st. 890 x 2030 mm, inkl. lås, handtag
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt fritidhus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.