Fritidshus med loft

Som hustillverkare av fritidshus vet vi att det alltid är svårt att hitta rätt fritidshus. Helst ska det ligga på rätt plats, lagom långt från hemmet och nära till vatten och skog, men också till affärer och kommunikationer. Hittar man allt detta kan man ge sig sjutton på att själva huset känns helt fel, inte tillräckligt nytt och fräscht, i fel storlek eller med fel planlösning. Det sista kan vi hjälpa till med. Genom att köpa ett fritidshus med loft från Polhus kan ni lägga energin på att hitta drömtomten medan vi ordnar fram drömhuset. Vi har flera härliga modeller i olika storlekar och virkestjocklekar, med eller utan altan och balkong.

Fördelen med stuga med loft är att man får undan sovplatserna till övervåningen, där snedtaket gör att takhöjden inte alltid är idealisk för sociala sammanhang, men det gör ju inget när man ligger och sover. På det sättet blir nedervåningen kvar till kök, badrum och gemensamma allrum att umgås i framför tv:n eller öppna spisen.

Fritidshus med loft - Monteringsfärdiga byggsatser

Bygga fritidshus med loft gör med fördel med en byggsats från Polhus. När ni i samråd med våra säljare bestämt er för vad ni vill ha levereras huset i paket som ni själva sätter samman till ett färdigt hus. Allt byggmaterial ingår, liksom ritningar och monteringsanvisningar. Tanken är att händiga personer själv sätter ihop sitt hus i lugn och ro, men våra experter finns alltid ett telefonsamtal bort, beredda att hjälpa till med tips, råd och svåra frågor.

Vad kostar det att bygga fritidshus? Den stora fördelen med byggsatsen är priset. Våra hus, som fungerar som både sommarstugor och permanentbostäder, blir mycket billigare än att köpa färdiga, men mycket enklare än att bygga från grunden.

Läs mer