/ Lekstugor

Lekstugor

Skapa utrymme för lek genom att köpa lekstuga - vi har lekstugor till bra priser som uppmuntrar till lek och kreativitet

Ge barnen ett eget hus i form av en lekstuga i trä som snabbt kan bli olika tillställningar och vä

Läs mer

Polhus Deluxe

Våra finaste lekstugor Deluxe är högkvalitativa stugor som är tillverkade i förstklassigt virke. Lekstugorna påminner verkligen om riktiga hus, med detaljer såsom burspråk, altan och små staket. Här får många barn plats att leka samtidigt, så hela syskonskaran eller kompisarna kan bjudas med i leken. Våra lekstugor är en ständig källa till nya lekar som förgyller lata sommardagar. Designade med utgångspunkt i att vara hus barnen inte växer ur i första taget, kommer lekstugorna ge upphov till många härliga minnen och roliga fantasilekar. Skapa en härlig plats för barnen där de kan leka fritt och skapa minnen för livet.

Polhus Original

Våra härliga och traditionella lekstugor är en riktig dröm för de flesta barn. Här kan barnen dra sig undan från vuxenvärlden och kliva rakt in i sin egen fantasivärld. Möjligheterna med stugorna är nästan oändliga, det gör att man alltid kan komma på nya lekar och användningsområden. Lekstugorna kommer i många olika varianter, från funkisvarianter till stugor som påminner om små torp. En lekstuga är den perfekta födelsedagspresenten som barnen kommer att minnas för alltid!