Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: E2427-MADICKEN

Lekstuga Madicken

Madickens underbara hus Junibacken i miniformat! En riktigt drömlekstuga med söta och tidstypiska detaljer med inspiration från de idylliska böckerna. Med en byggtid på bara 1-2 dagar, är ni snart redo för finurliga upptåg och lekar.

Anpassa din lekstuga
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
Takbeklädnad
Avvattning

Madickens underbara hus Junibacken – i miniformat.

Vår licensierade Lekstuga Madicken är en riktigt drömlekstuga. Med söta sekelskiftesdetaljer som är hämtade direkt från böckerna. Lekstugan Madicken en högkvalitativ och unik lekstuga i trä som barnen inte växer ur i första taget. Lekstugan har en invändig takhöjd på cirka 2,2 meter vid nock. På den söta förstukvisten kan barnen ha saftkalas och ställa av sig skorna innan de kliver in i det lilla huset. Med lekstugan Madicken får barnen en egen sagovärld i trädgården.

Att bygga en lekstuga är enkelt och blir ett roligt familjeprojekt. Eftersom stugan levereras i färdiga byggelement behöver man knappast vara en snickare för att montera det lilla huset. När golvet och byggelementen är monterade är det dags för att inreda och måla. Här kan ni välja att måla i röda nyanser som i de fantastiska illustrationerna av Ilon Wikland eller välja mer pastelliga och pudriga kulörer som i filmerna. Det som passar er bild av Madickens Junibacken bäst!

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

decor
Den här produkten är en del av vår
LEKSTUGE KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 24/7 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Lekstugan Madicken levereras i färdiga byggelement som du enkelt bygger ihop själv med hjälp av hammare, skruvdragare och medföljande skruv och spik. Vill du köpa till takbeklädnad så har vi praktiska paket med shingel och takpapp. Har du några funderingar, så tveka inte att höra av dig till vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Panel av spontade brädor 16 mm på stomme 28 x 40 mm.
Golv:
Spontade golvbrädor 16 x 114 mm
Tak:
Brutet tak med längsgående takåsar 36 x 88 mm och takbrädor 16 x 114 mm
Dörr:
1 st. 550 x 1220 mm dörr med magnetlås och gångjärn
Fönster:
5 st. fönster i plexiglas ( 2 st. 256 x 476 mm, 2 st. 367 x 680, 1 st. 484 x 680 mm)
Skorstenar:
1 st.
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min lekstuga?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.