Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P5639/44-Folkstugan-UFD

Attefallshus 25 m² Folkstugan

Folkstugan bjuder på ett rymligt fritidsboende 24 kvm med mysigt loft. En bekväm stuga med gott om plats för både sängplatser, storstuga och matplats. Ett komplett men ändå förhållandevis litet fritidshus.

Anpassa ditt Attefallhus
 • Virkestjocklek
 • Fönster
 • Montering
 • Grundläggning
 • Bygglovshjälp
 • Takisolering
 • Väggisolering
 • Golvisolering
 • Golv
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virkestjocklek
Fönster
Montering
Grundläggning
Bygglovshjälp
Takisolering
Väggisolering
Golvisolering
Golv
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Charmiga stuga med veranda under tak.

Folkstugan är ett knuttimrad Attefallshus på 25 kvm med traditionella spröjsade fönster och trivsam uteplats under tak. Med sin nätta framtoning och klassiska träfasad är huset perfekt som ett charmigt extraboende eller gäststuga.

Det större rummet har vacker takhöjd och fönster i tre väderstreck som ger ett fint naturligt ljus. Här kan du inreda ett sovrum eller vardagsrum med pentry. Det lilla rummet kan anpassas till antingen badrum, sovrum eller kök. Ovanför det mindre rummet finns ett smidigt sovloft med plats för en dubbelsäng. Perfekt om man vill ha plats för fler gäster.

Folkstugan levereras som ett smidigt kit till din tomt. Du beställer enkelt online eller genom att ringa oss. Här nedan följer mer detaljerad information. Har du några funderingar redan nu? Boka gärna ett möte med en av våra experter.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att tänka igenom hur du ska använda huset. När du har en tydlig bild blir det enkelt att fatta beslut om isolering, virkestjocklek och fönster. Många prioriterar ett Attefallshus som är användbart året om. I det fallet är det praktiskt att inkludera isolering från start, eftersom det är betydligt enklare att genomföra under själva monteringen. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta våra experter.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
44 x 135 mm planhyvlade och knuttimrade väggprofiler
Golv:
28 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 43 x 140 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 70 x 140 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Trappa:
Trappstege till loftet
Fönster:
3 st. 765 x 1050 mm, 2 st. 1340 x 1050 mm
Ytterdörr:
1 st. 905 x 1930 mm, vitmålad, inkl. lås, handtag och fönster med spröjs
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt Attefallshus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.