Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: SC2823-GRINDAVIK

Bastu Grindavik

Trevlig bastustuga med plats för 4-6 personer. Med trevlig design och stora fönsterpartier blir den en härlig oas för avkoppling. Njut av underbara bastubad hemma.

Anpassa din bastutunna
 • Virke
 • Montering
 • Bastupaket
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virke
Montering
Bastupaket
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Modern bastu som blir ett vackert blickfång i trädgården.

Grindavik är en modern bastustuga som erbjuder sittplatser för ett helt gäng glada badare. De smart placerade hörnlavarna i vacker al gör det enkelt att klämma in en extra vän. Bastuns trevliga rundade former skapar en ombonad atmosfär för långa härliga bastustunder. Även utvändigt är bastun en riktig pärla som med sin unika design förgyller vilken trädgård som helst.

Bastu Grindavik finns i två utföranden, med stomme i obehandlad gran eller ThermoWood-virke. Du väljer själv vilket du föredrar vid beställning. ThermoWood-virket är värmebehandlat och hållfast, ett mer miljövänligt alternativ till tryckimpregnerat virke. Väljer du den värmebehandlade varianten behöver du inte behandla träet med en gång. Vi rekommenderar dock att du oljar in det ungefär en gång per år. Har du ändå tänkt måla eller behandla bastun utvändigt är modellen i obehandlad gran ett bra alternativ.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över om du vill ha en eluppvärmd bastu eller en vedeldad. Vill du kunna ställa in när bastun ska värmas upp och till vilken temperatur? Då är ett elaggregat ett bra och smidigt alternativ. Tycker du att eldandet är en del av ritualen? Då passar ett vedeldat bastuaggregat bättre. Känns det svårt att välja eller har du några andra funderingar? Tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice för att bolla idéer.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 4 till 6 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Väggprofiler 42 mm
Underrede:
Grundbjälkar i trä
Dörr:
1 st.1890 x 690 mm, härdat glas - bronsfärgat
Bastulavar:
Al 1 st. 2160 x 600 mm, 1 st. 2160 x 300 mm, 1 st. 1207 x 520 mm
Ventil:
1 st.
Infästning:
Rostfria stålband och stort paket med alla skruvar och spikar.
Takbeklädnad:
Underlagspapp och shingel
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min bastutunna?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.