Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: SC2820-JORVIK

Bastu Jorvik

Fin bastustuga med en trevlig altan där du kan pausa i friska luften. Jorvik är enkel att montera och rymmer 4-6 bastubadare. Bygg en bastu som sticker ut från mängden – välj Jorvik och njut av härliga bastubad hemma i trädgården.

Anpassa din bastutunna
 • Monterad
 • Träslag
 • Bastupaket
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Monterad
Träslag
Bastupaket
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Skandinaviskt designad bastu som sticker ut från mängden.

Jorvik är en rymlig bastu som är perfekt för en familj på upp till sex personer som vill basta tillsammans. Bastulavarna är placerade så att ni kan sitta mitt emot varandra eller vila på varsin bänk. Byggsatsen är enkel att sätta ihop, så det är inga problem att ha den färdig på bara några dagar.

Välj mellan att få bastustugan i ThermoWood eller gran. Vill du bestämma ytbehandling själv väljer du gran. Vill du slippa behandla Jorvik direkt efter montering är ThermoWood ett bra alternativ, då räcker det med att olja in bastun en gång om året. 

Vill du inviga bastun så fort det bara går? Beställ bastu Jorvik färdigmonterad och få den levererad till din tomtgräns. Inför leveransen behöver du bara förbereda grunden. En kranbil med en kapacitet på cirka 5 meter från avlastningspunkten kommer att lyfta bastun på plats. Smådelar som ventil, aggregat och träprofiler behöver monteras i efterhand, eftersom de kan skadas under transporten. Tänk på att om du väljer en vedeldad kamin behöver du även förbereda ett hål i taket för skorstenen. Har du har några frågor finns alltid våra bastuexperter nära till hands för att hjälpa dig. Beställ en färdigmonterad bastustuga och kom igång med bastubadandet kvickt och enkelt.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över vilket typ av aggregat du vill ha. Vill du basta till ljudet av sprakande björkved? Då väljer du ett vedeldad aggregat. Föredrar du att kunna sätta en starttid på uppvärmningen och göra annat med bastun värms upp? Då är ett elaggregat att föredra. Har du frågor i kring beställning eller montering är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (2 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Väggprofiler 42 mm
Underrede:
Grundbjälkar i trä
Dörr:
1 st. 1690 x 590 mm, 8 mm härdat glas - bronsfärgat
Bastulavar:
2 st. 2095 x 520 mm, al
Ventil:
2 st. Hål till ventiler är förborrade, en av ventilerna kan regleras
Infästning:
Rostfria stålband och stort paket med alla skruvar och spikar.
Takbeklädnad:
Underlagspapp och shingel
Olja (vid ThermoWood):
För ytbehandling av de delar som är av obehandlat granvirke. Oljan ger en nyans som liknar ThermoWood
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min bastutunna?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.