Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: SB3323-LOKE

Bastutunna Loke

Läcker bastutunna med praktisk omklädningsdel – inklusive vackra lavar i asp. Modern bastu med sittplats för 2-4 personer. På bara några dagar står bastun klar.

Anpassa din bastutunna
 • Monteringsalternativ
 • Bastupaket
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Monteringsalternativ
Bastupaket
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Modern och härlig bastutunna för naturnära avkoppling.

Härlig bastutunna med praktisk omklädningsdel. Perfekt för 2-4 bastubadare. Loke är en modern bastutunna i trevlig rundad design med ett dekorativt och funktionellt skärmtak vid ingången. De vackra lavarna i asp erbjuder plats för fyra personer. Aggregatet placeras i mitten av kortsidan, vilket gör det möjligt att välja antingen vedeldat eller el-aggregat. Det praktiska omklädningsrummet gör det bekvämt att svida om inför bastubadet. Loke blir med sin intressanta design en riktig pärla i trädgården.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Innan du beställer kan det vara bra att fundera över om du vill ha ett vedeldat eller ett elektriskt aggregat. Med ett vedeldat aggregat får du den härliga upplevelsen av en sprakande brasa och en mjukare värme. Fördelen med elektrisk uppvärmning är att du slipper passa elden och kan ställa in starttid och exakt temperatur. Om du har några funderingar kring aggregat, montering eller leverans, tveka inte att höra av dig till vår kunniga kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 3 till 4 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
42 mm spontad panel i väggar, 28 mm spontad panel i front och bak
Underrede:
Grundbjälkar i trä
Dörr:
1 st. 1650 x 590 mm, härdat glas - bronsfärgat
Bastulavar:
2 st. 1900 x 520 mm, 2 st. 870 x 520 mm
Infästning:
Rostfria stålband och stort paket med alla skruvar och spikar
Takbeklädnad:
Shingel
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min bastutunna?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.