Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: E5332-BOSSE-SINGLE

Carport Bosse

Skydda bilen mot snö och regn med vår praktiska Carport Bosse.

Anpassa din carpot
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Elegant carport i trä som smälter in i de flesta trädgårdar.

Carport Bosse är en trevlig carport med två väggar som skyddar mot väder och vind. Designen är diskret och avskalad. På väggar och tak kan du låta klätterväxter skapa en vacker inramning och mer grönska i trädgården. Bosse har hög takbärighet på 250kg/m² och lämpar sig för snözoner upp till 2.5.

Carporten levereras som en enkel byggsats. Byggsatsen kommer i obehandlat trä, vilket ger dig möjlighet att måla carporten i en färg som passar din trädgård. Vid eventuella frågor eller funderingar under monteringen finns vår kundtjänst tillgänglig med byggnadstekniska experter som kan ge dig rådgivning. Vi har även en smidig monteringsservice till fast pris, där vårt kompetenta snickarteam åker ut till dig och reser carporten snabbt och kvickt. Med över 20 år i branschen kan du vara säker på att vi hjälper dig genom hela processen.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

decor
Den här produkten är en del av vår
SOMMAR KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 24/7 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Du beställer enkelt online eller genom att ringa oss. Bland våra tillbehörspaket hittar du våra olika takbeklädnadsalternativ och avvattningspaket för att skydda carporten mot regn. Tillbehören levereras tillsammans med byggsatsen, så att du kan komma igång direkt. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta vår kundservice, så hjälper de dig från A till Ö.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (4 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Färdigkapade träprofiler i obehandlat granvirke
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min carport?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.