Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: E5352-KLAS

Carport Klas

Stilren och rymlig dubbelcarport. Den smidiga byggsatsen bygger du ihop på bara några dagar!

Anpassa din carpot
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Stilren och rymlig carport för två bilar.

Carport Klas är en rejäl och trevlig carport med plats för två bilar. De tre väggarna med stående panel ramar in carporten och ger ett bra skydd mot väder och vind. Här står bilarna i säkert förvar och du slipper borsta bort löv och snö innan du kör iväg. Det rejäla och obrutna taket har takbärigheten på 250 kg/kvm. Modellen är diskret och kan enkelt anpassas med din favoritfärg för att göra den mer personlig.

Produkten är framtagen av våra egna konstruktörer. Om det uppstår några frågor i samband med beställning, leverans eller montering är du alltid välkommen att ta kontakt med vår kundservice - så hjälper våra experter dig. Monteringen tar bara 2-3 dagar med hjälp av den medföljande manualen. Om du inte vill montera byggsatsen själv har vi en smidig monteringstjänst till ett fast pris. Våra snickare åker ut till dig och reser carporten. De monterar hundratals av våra modeller varje år, så det går snabbt.

Hur gör jag?

Kika gärna igenom våra tillbehör och tjänster innan du beställer. Vill du exempelvis välja till ett smidigt paket med takbeklädnad? Våra tillbehör levereras tillsammans med byggsatsen och är framtagna speciellt för modellerna. Du är varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har några frågor eller behöver råd.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (3 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Färdigkapade träprofiler i obehandlat granvirke
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min carport?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.