Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: C4173/44-Krister

Carport Krister med förråd

Fin carport med förråd som håller bilen i gott skick. Den praktiska byggsatsen monterar du på bara några dagar. Förverkliga ditt trädgårdsprojekt enkelt och smidigt med en byggsats.

Anpassa din carpot
 • Virkestjocklek
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virkestjocklek
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Modern carport i trä med praktiskt förråd.

Carport Krister en smart kombination av carport och förråd. I förrådet på sju kvadratmeter kan du förvara allt från däck till utemöbler och cyklar. Med ett skyddande sadeltak och två väggar hålls bilen fri från nederbörd. Den knuttimrade designen är diskret för att kunna passa in på de flesta tomter. Krister har hög takbärighet och lämpar sig för snözoner upp till 3.

Garaget är knuttimrat av långsamtväxande granvirke och levereras hem till dig med fri frakt. Byggsatsen innehåller allt material till stommen, såsom väggar, tak, fönster och dörr. Monteringen är enkel och vi finns självklart till hands om du skulle behöva hjälp eller råd. Har du varken tid eller lust att montera själv kan du anlita vårt monteringsteam till fast pris. De reser hundratals knuttimrade hus om året, så det är bara att luta sig tillbaka.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Du beställer enkelt online eller genom att ringa oss. Innan du beställer kan det vara bra att fundera igenom hur du vill komplettera carporten. Det kan exempelvis vara bra att välja till takbeklädnad. Ta gärna en titt på våra tillval och se om vi har en lösning som passar dig. Har du några frågor eller behöver råd? Tveka inte att kontakta vår kundservice, så hjälper de dig från A till Ö.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (3 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
44 x 135 mm planhyvlade och knuttimrade väggprofiler
Tak:
18 mm råspont på takåsar 70 x 140 mm
Golv i förrådet:
18 mm råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm
Dörr:
1 st. 945 x 1850 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min carport?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.