Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P4024-AUGUST-WH

Friggebod August

Stilren friggebod som levereras helt nyckelfärdig! August är en färdigbyggd friggebod som lyfts på plats med kranbil – färdig att flytta in i!

 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Stilren friggebod som levereras helt nyckelfärdig.

August är en färdigbyggd friggebod som lyfts på plats med kranbil – färdig att flytta in i. De stora fönsterpartierna och skjutdörren skapar en ljus och härlig miljö och öppnar upp för kontakt med trädgården. Invändigt är väggarna klädda med vitlaserad panel och på golvet ligger en vacker ekparkett. Vår nyckelfärdiga friggebod på 8 kvm erbjuder gott om plats – perfekt att inreda som hemmakontor, hobbyrum eller gäststuga.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

När ni förberett grunden lyfts det färdiga huset på plats med kranbil. Allt som återstår är att måla huset utvändigt i önskad kulör. Elen är fördragen och kopplas in via kopplingsdosan på utsidan av huset. Snabbt och enkelt kan ni flytta in och njuta av er nya fina friggebod. Nyckelfärdiga friggeboden August är framtagen av våra egna erfarna konstruktörer. Om det dyker upp några frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss – vi hjälper er gärna!

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (1 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Reglar 45 x 95 med isolering, utvändig stående panel (obehandlad) 18 mm
Väggar:
Invändig panelskiva i ljust vitlaserat trä
Golv:
45 x 145 mm golvbjälkar med isolering samt fukttålig board på undersidan, invändig ekparkett.
Tak:
45 x 145 mm takbjälkar K25 c/c 600 mm. Utvändigt OSB-skiva samt underlagspapp och utvändig takpapp. Invändig takpanelskiva i ljust vitlaserat trä.
Skjutdörr:
2600 x 2000 isolerglasfönster U-värde 2,6. Härdat glas. Vänster glasparti utifrån kan skjutas vid öppning. Öppningsbredd ca 1000 mm
Fönster:
2 st. 1000 x 500 mm, öppningsbara 3-glasfönster med U-värde 2,6.
El:
Fördragen el för 230 V 10 A. 2 st vägguttag, 1 st lamputtag i tak. 1 st dimmer för takbelysning, 1 st kopplingsdosa utvändigt.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min friggebod?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.